fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu sene armut yemeyin

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Bu sene armut yemeyin

budur............................................. .................

Comment

Sayın dostlar ürün ne olursa olsun içinde kimyasal kalıntılar olan ve genetiği değiştirilmiş ürünleri tüketmeyelim. Hep birlikte sağlıklı yaşayalım. Daha uzun sağlıklı ve beraber birlikte uzun yıllar birlikte olmanın yollarını arayalım. Bence hayat çok güzel. Siz ne dersiniz?

Comment

organik yetişse iyide bizim köylerde hepsi organik.meyvelere kimyasal ilac vuran yok ama satarken aynı fiyata alıyorlar bunun gelişmesi kasabalara kadar inmesi lazım.benim sorum kiraz bahcesi kurmak istiyorum bunların aralıgı nekadar olsa daha iyi.birde hayvan gübresi yerine internette organik gübreler var bunlar nasıldır

Comment

Değerli arkadaşlar, bir konu tartışılırken ses tonunu ayarlama çok önemlidir. Hani empati diye bir kavram var ya "Kendini onun yerine koyarak" dinlemek veya söylemek.

Bir ağabeyimiz, bizden daha fazla yaşamış ve tecrübe sahibi kişi bir konu hakkında düşüncesini yazmış. Bizce yanlışta olabilir. Ama o yanlışı düzeltmenin veya o kişiyi ikaz etmenin yolu ses tonunu yükselterek ve ben daha iyi biliyorum üslubu ile çözümlenemez. Bazen bir konuda ihtisas sahibi birini,o konuda hiç ilim tahsil etmemiş biri geçebilir.Hani bir ata sözümüz var " Alim başka ,arif olmak başka dır" diye Bu sözün manası çok büyük.
          Ancak konuşmamız veya ortaya attığımız fikir eğer birinin hatasından dolayı bir topluluğa zarar veriyorsa bu da bir zülüm dür. 12 Ay anası ağlayan çiftçilerimiz Erman TOROGLU gibi ne dediğini bilmeyen birinin lafı ile zarar görüyorsa o zaman ağzımızdan çıkan lafın arkasından ne geleceğini de iyi hesaplamamız lazım.

Organik Tarım yapılabilinir. Ancak işletme bazında organik tarım yapmak mümkün değil. Kendi bahçende kendine yap. Fakat bunu işleteme şekline sokup para kazanayım diyorsan bu bence hayalden öte gitmez. Uzun lafın kısası bu konuda yazdığım yazıyı okumanızı ve bir birimize karşı saygılı olmayı denemenizi rica ediyorum.
          . BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE - Organik Tarım Büyük Bir YALAN!

Comment

Turkiyede organik tarim yapmak hayalmidir diyorsun yani abi.Bio magazalarda burda dahi sadece turkiyeden gelen incir kurusu organik kirmizi mercimek organik hashas tohumu organik gibi urunler bunun yaninda yesilmercimek unu organik alarak bulunmaktadir.Pahalidirda hani ucuzda degil ve satiliyorda.

Comment

Working...
            X