fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bodur Elma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bodur Elma

Ben sizden bodur elmamında gövdesinde meydana gelen yarık ve çatlağın neden olduğunu ve nasıl eski haline getirebilirim ne yapmalıyım öğrenmek isterim. Yoksa kendi kendine düzelir mi?
    Birde ağacın iki dalında bir hastalık oldu ve kesmek zorunda kaldık içleri sanki kurt yemiş gibi boşalmış ben onlarıda ağaçtan uzaklaştırdım attım. Bu kesilen yerlerden tekrar filiz verip kendini toparlar mı ve ağacın genel görünümü hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

(Not : Bodur elmada aynı nektari gibi aynı yerden ve aynı zamanda alınıp dikildi bu da 3. yılında.)

Bodur elmanın gövdesi

Nektarimin diğer resmi

Cevap: Bodur Elma

fidanin yarilan bolgesine %1lik bordo bulamacini bi kapta uygun hale getirdikten sonra fircayla surebilirsin ama yapraklarina degmesin..

Comment

Cevap: Bodur Elma

Benimde nektar ağaçımda aynı yarık oldu. Kasım ve şubat aylarında ağaçı baştan aşağıya bordo bulamacı uygulamazsam bunun olacağını söylediler. Hemen çamur hazırlayıp yarığı çamurla kaplayıp bir bezle sarmamı söylediler bende uyguladım. Şimdi % 2 lik bordo bulamacı uygulaması için kasım ayını bekliyorum.

Comment

Working...
      X