fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çilekte kollarla fide üretimi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Çilekte kollarla fide üretimi

Bu konuda yorum yazarak, belki bilmediğimiz veya düşünemediğimiz konunun bazı yönlerini yazmanız okuyuculara faydalı olabilir. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu: Çilekte kollarla fide üretimi
  • Fidanligi.com

Cevap: Çilekte kollarla fide üretimi

merhaba.cilek kollari kesilirse fideler nerden olusur,tesekkurler

Comment

Çilekte kollarla üretim konusunda BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE - Çilekte kollarla fide üretimi linkindeki makale sizin için faydalı olacaktır. Bu sorunuzu makaleyi okuduktan sonra tekrar gözden geçirirmisiniz?

Comment

EN VERİMLİ YETİŞTİRİCİLİK TEKNİĞİDİR.BEN SENELERDİR BÖYLE YAPARIM VE FİDESİNİ SATARIM. ZAYİ ORANI NERDEYSE HİÇ YOKGİBİDİR. BOŞUNA FRİGO FİDEYE PARA VERMEYİN.BENCE İNSANI SOYMAKTAN BAŞKA HİÇ BİRŞEYE YARAMIYOR.KENDİ ÇİLEĞİNİZDEN KOPARDIĞINIZ ÇİLEĞİ DİKİN DAHA İYİ BENCE.BİRİ BANA FRİGO FİDENİN NEDEN İYİ OLDUĞUNU AÇIKLARSA SEVİNİRİM.

Comment

bbbbbbbbbb

Comment

çilekte kollarla ilgili yazınızı okudum fakat benim yaptığım sistem bu şekil değil.ayrıca yağmurlama sulama sistemi hiç uygun bir sistem değil bence çileğiniz ot içinde kalır.benim yaptığım sistemde çileğinizi yazın aşırı sıcaklarda dikebilirsiniz zayi yok gibi birşeydir.en fazla üç ayda verim alırsınız.yaz ayları niçin bukadar önemli derseniz yazın dikilen çilekten verim almaolasınığınız çok yüksektir.çileğin dikim zamanı çok önemlidir.aMA Bİzim insanımız bunu pek önemsemez.benim yaptığım sistemle ilaç gübre masraflarınız minimum düzeye inecektir.ben bu sene eylül başında diktiğim fidelere sadece su vererek ürün almayı bile başardım.zaten çilek aşırı gübre isteyen bir meyve değildir.şunuda belirtmek isterim benim yaptığım fideleme mühendisimizin anlattığından daha çok emek gerektirmektedir. eğer görmek isteyenler varsa nisan ayında beklerim.elimde video var ama teknoloji özürlü olduğum için siteye atamıyorum. inşallah en kısa zamanda fidelerimi ve meyvesini sizlere göstermek istiyorum. bayılacağınıza eminim.

Comment

Working...
            X