fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AYVA Bahçesi için Yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• AYVA Bahçesi için Yardım

Konu başlığı açmadan önce soracaklarımın çoğuna cevap konu başlığı açılmış fakat benim yardım istediğim konu şu; 150 ağaçlık neredeyse 2 yıldır bizde olan bir ayva bahçesi bulunmakta, işlerimizden dolayı memlekete gidip bahçeyle ilgilenemedik arada sadece sulama işi oldu . Neredeyse doğru ilgilenememiş bir bahçeyi bu sene faaliyete geçirme kararı aldım. ağaçlar hala canlı durumda. Ağaçlar 3-4 yaşında ilk öncelikle işi nereden başlamalıyım. ne bileyim sürülmeli mi, ilaçlanmalı mı , budanmalı mı ... Ekim ayının sonuna geldik ; tabi bahçeyi görmeniz lazım ama tahminen şu durumdaysa şu bu durumdaysa bunlar yapılabilir gibi cevaplar olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Bahçe Çanakkale de

Muhterem evvelen hoş geldiniz.yapraklar döküldükten sonra usulünce budama;Tabiki bu işi bilen tarafından.Budanan yerlere aşı macunu mutlaka sürülecek.Daha sonra bordo bulamacıyla düzgünce ilaçlama.Bu arada budama artıkları mutlaka yakılmalı.Ayva ve armut ağaçlarının baş düşmanı olan ateş yanıklığı hastalığına dikkat edilmeli.Daha sonra gübreleme ve toprak işleme. Kolay gelsin başarılar dileğimle...

Comment

Working...
    X