öncelikle sözüme iyi akşamlar dileyerek başlamak istiyorum saygıdeğer arkadşlar ben memurum ve mulum memur şatları altında ekbir gelir getirecek yıllık izinlerde uğraşacak bir iş lzım ve ben kapama badem bahçesi kurma işini ciddi ciddi düşünmeye başladım ve bu işe 10 dönümlüklük bir arazi ile başlamak istiyorum.sürekli internet üzerinde araştırma yapıyorum arazim ankara polatlı civarında veya gene aynı bölgede sayılan eskişehir günyüzü bölgesinden birinde olacak ancak memur olduğum ve dikkatli bir yatırım yapmam batmam halinde bi daha ikinci şansım cok zor olacağından ince eleyip sık dokumam gerekiyor tabiki sadece bu iş yıllık 20 gün izinle olmuyacağından ailemde bu işi takip edecek.bu konuda bana akıl hocalığı yaparak bana yardımcı olursanız sizlere minnettar olurum ayrıca modern kapama badem bahçesi kurmak için devletten yatırım kredisi alabilirmiyim bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyor tekrardan herkese iyi akşamlar diliyor saygılar sunuyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Modern Kapama Bedem Bahçesi yardım?
Collapse
X
-
Cevap: Modern Kapama Bedem Bahçesi yardım?
Sayın kevserkan, Akademik düzeyde bilgi almanız sitemizin UZMANSEL - BAHCESELFORUMSEL servisinde mümkündür. Badem Hakkında Soru ve Cevaplar - BAHCESELFORUMSEL linkinde Sayın uzman hocamıza sorunuzu yeni konu açarak sorabilir ve her türlü bilgi desteğini alabilirsiniz.
Bu arada sitemize hoşgeldiniz.

Comment