fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

50 dönüm için ceviz fidanı arıyorum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• 50 dönüm için ceviz fidanı arıyorum

mehaba,
    benim 50 dömün boş arazim var. yer Bulgaristanda balkan ülkesi olduğundan kışlar biraz soğuk geçmekte.
    buraya ceviz ekmek istiyorum. fidanları Türkiye den almak istiyorum. irtibat kurduğum birkaç üretici var. fikirleri olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi?
    teşekkürler.

Cevap: 50 dönüm için ceviz fidanı arıyorum

yaşam fidancılık ceviz fidanında marka olmaya devam ediyor. her yıl üretim kapasitesini artırarak yurtdışına satışlarına başlamıştır. romanya ve bulgaristana çok sayıda ceviz fidanı ihraç etmiştir. özellikle ukrayna pazarı çalışmalrında son aşamaya gelinip önümüzdeki günlerde ihracaatımız olacaktır. yaşam fidancılık bandırmada çok sayıda ceviz fidanı üretip ülkemizin boş arazilerini değerlendirmak isteyen şahıs ve firmalara pazarlamaktadır. ceviz fidanı almadan önce önce kök yapısı daha sonra fidanın çapı kalınlığı son olarakta hangi bölgeye hangi cins ceviz fidanı ekilmesi gerektiğini araştırın. şebin-bilecik-kaman-1-yalova1-3-4-chandler-pedro-franguette fernor cinsi yerli ve yabancı ceviz fidanlarımız bulunmaktadır. sertifikalı aşılı ceviz ve badem almak için şu numaralardan ulaşabilirsiniz 05306689647-05364610426-05324601448

www. yabancicevizfidani. com

www. yerlicevizfidani. com

Comment

Ceviz fidanı

Comment

merhaba , ülkemizin yerli çeşitleri olacaktır. İthal çeşitler soğuktan zarar görebilir. Ticari olan Şebin-Bilecik uygun olacaktır

Comment

Sayın Reyta; Size Bulgaristan' da dikmek için Fransa' da son yıllarda en çok dikilen Fernor cinsi (çok verimli, erken verime yatan, soğuk iklime çok uygun ) ceviz cinsini kesinlikle tavsiye ederim. Balıkesirde bu çeşidi üreten ziraat mühendisi dostlarım var. Fidan bulabilirsiniz.

Comment

yaptıgım araştırmalar sonucu. fernor, fernette ve chandler düşünüyorum.

fernette, chandler tozlayıcı olarakta fernor düşünüyorum. bun bana bir sorun yaratır mı? yani fernette, chandler birlikte ekmek.
            böyle düşünmemin amacı iki tür olarak dikilen fidanların tutmaması (fire vermesi) riskini her iki türede yaymak.

uygun olur mu?

yoksa sadece fernette - fernor (tozlayıcı) şeklindemi yapsam.

Comment

bademco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              merhaba , ülkemizin yerli çeşitleri olacaktır. İthal çeşitler soğuktan zarar görebilir. Ticari olan Şebin-Bilecik uygun olacaktır
              aksine ithal çeşitler daha uygun gibi bilgiler alıyorum.

Comment

www.ceviz.com.tr adresini ziyaret ederseniz iyi olur. Çeşit düşüncelerinize faydalı olacağını zannediyorum. Kendilerini düzce'de ziyaret etmiş ve bir fuarda da karşılaşmıştık.

Comment

Ceviz fidanı ve fidancılık işi ile yaklaşık 18 yıldır uğraşmaktayız. Ceviz fidanlarımızı kendi arazilerimizde ve seralarımızda üretip; biz kendi ürettiğimiz ceviz fidanlarımızı ilk elden; komisyoncuları aradan kaldırarak ceviz fidanlarımızın satışını gerçekleştirmekteyiz.
                  Fidanlarımızı Türkiyenin her yerine adedine göre anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile %80 indirimli olarak ya da kendi aracımız ile ceviz ve badem fidanlarımızı adresinize teslim gönderiyoruz.
                  iletişim:0538 933 62 12___05357788107

Comment

Behramkale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    www.ceviz.com.tr adresini ziyaret ederseniz iyi olur. Çeşit düşüncelerinize faydalı olacağını zannediyorum. Kendilerini düzce'de ziyaret etmiş ve bir fuarda da karşılaşmıştık.
                    teşekkürler.
                    kendilerini düzcede bende ziyaret ettim.

Comment

yeniceli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ceviz fidanı ve fidancılık işi ile yaklaşık 18 yıldır uğraşmaktayız. Ceviz fidanlarımızı kendi arazilerimizde ve seralarımızda üretip; biz kendi ürettiğimiz ceviz fidanlarımızı ilk elden; komisyoncuları aradan kaldırarak ceviz fidanlarımızın satışını gerçekleştirmekteyiz.
                      Fidanlarımızı Türkiyenin her yerine adedine göre anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile %80 indirimli olarak ya da kendi aracımız ile ceviz ve badem fidanlarımızı adresinize teslim gönderiyoruz.
                      iletişim:0538 933 62 12___05357788107
                      yeriniz balıkesirde sanırım daha önce telefonda görüşmüştük.
                      önümüzdeki hafta içi balıkesir tarafına gelmeyi düşünüyorum.
                      görüşmek dilegiyle.

Comment

evet yerimiz balıkesir-bandırma da tabi gelin buyurun herzaman bekleriz.görüşmek dileğiyle hoşçakalın

Comment

dostlar merhaba,
                          2 yıl önce açık köklü dikimini yaptığım cevizlerimin üst kısımları kurumuş durumda.
                          ne yapmam gerekir?
                          makas ile kuruyan üst kısımlarını kesmeli miyim?
                          yorum yapabilir misiniz?

Comment

merhaba reyta ben ceviz fidanı üreticisiyim kuruyan kısısmlarını makas ile kesin ve bu kestiğiniz yerlere aşımacunu sürün

Comment

L E O N A R D İ T (TOPRAK DÜZENLEYİCİ)
                              • Başak gübre : Hidrolize edilerek kurutulmuş Leonardit (Organik gübre).
                              • Hümik+Fülvik % 69,36; Organik madde % 58,8; Nem % 4,34; Azot % 0,93
                              • Verimi arttırır.
                              • Ürünlerde erkencilik sağlar.
                              • Ürün kalitesini arttırır.
                              • Toprağın sıkışmasını önleyerek daha iyi havalanmasını sağlar.
                              • Toprağın su geçirgenliğini arttırır.
                              • Kumlu toprakların organik madde miktarını arttırır.
                              • Toprağın tüm katmanlarının sıcaklık değerlerini düzenler.
                              • Toprağın su tutma kapasitesini arttırır. Kuraklığa karşı su kayıplarını azaltarak toprak nemini korur.
                              • Toprak rengini koyulaştırdığı için güneş enerjisinden daha iyi yararlanmayı sağlar.
                              • Topraktaki yararlı mikroorganizma faaliyetlerinin artmasını sağlar.
                              • Toprağın Ph yapısını düzenler. Toprağı nötralize eder.
                              • Humik asit yüksek tuzlanma sonucu ortaya çıkan toksitlenmeleri düşürür.
                              • Topraktaki kireç içerisindeki karbondioksiti serbest duruma getirir.
                              • Toprakta karbonik aside dönüşen karbondioksit bitki tarafından alınamayan bazı mineralleri çözerek bitki tarafından alınmasını sağlar.
                              • Hümik asit toprakta bitkinin ihtiyacı olan N,P,K,Mg,Al ve Fe besin maddelerini çözer, Fülvik asit ise bu besin maddelerinin başka yerlere tutunmasını engelleyerek bitkiye kazandırır.
                              • Suda çok hızlı çözülen besin maddelerini kök bölgesinde muhafaza eder, gerektiğinde bitki tarafından alınmasını sağlar.
                              • Toprakta yıkanan nitratın ekolojik zararları vardır. Nitrat yıkanmasını minimuma indirir.
                              • Toprağın iyon değişim kapasitesini arttırarak bitkinin daha fazla besin maddesi alımını sağlar.
                              • Humik asit biyokimyasal özelliği ile toprağın zararlı, kirletici ve zehirli maddelerden temizlenmesini sağlar.
                              • Topraktaki ağır metallerin çözülemez duruma getirerek bitki tarafından emilmesini önler.
                              • Çözülemez hale gelen ağır metaller zamanla dibe çökmesi sonucunda toprak temizlenir.
                              • Bitki bünyesindeki vitamin miktarının artmasını sağlar.
                              • Doğal ürün yetiştirmenizi sağlar.
                              • Gübre maliyetinde ekonomik tasarruf sağlar.

Comment

Working...
                              X