fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Chandler ve Pedro Aşı Kalemi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Sayın Akkuş1818
    Size chandler kalemi ile ilgili mail yolladım. Bu konu ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.
    Kolay gelsin

Comment

Mart ayında chandler, Franguette, Pedro ve Kaman ceviz ağaçlarımı budatıyorum.

Aşı kalemine ihtiyacı olanlar irtibata geçebilirler.

Tel: 0532 721 87 32 (Tekirdağ)
      Eklenen Dosyalar

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        SnYKayaedro cinsi ceviz'in şikayet konusu şu:Ceviz meyveleri hasat edildikten sonra;cevizin içinde belli bir müddet sonra kararmalar olmakta.Buda iç cevizin kalitesini düşürmekte,
        Çok özür dilerim görüşünüz ya da deneyiminiz bölgesel bir deneyimse düşüncenize katılırım olabilir,türkiye geneli anlamda düşüncenize özür dileyerek katılamayacağım, zira bende bir ağaç arkadaşımda 70 ağaç 6 yaşında pedro bahçesi var, (Bölgem balıkesir gönen) bölgemde bahsi geçen durumla karşılaşılmamıştır,

Diğer yandan şu aklıma gelmektedir, iç kararma, rahatsız olan hastalık geçiren tüm cevizlerde görülebilir, acaba diyorum böyle bir tespit yanılmasımı var yoksa bölgesel olarak uyuşmama durumumu var.

Pedro kalibrasyon olarak irili ufaklı olduğu için ürünün değerinde kayıplara neden olabiliyor.
        http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

Muhterem ABD pedro'yu sadece melezleme çalışmalarında kullanmakta.Şili,Çin ve diğer cevizde söz sahibi ülkeler pedro'dan tamamen vazgeçti.Ayrıca;ağır budama isteği mevcut.Yinede herkesin kararına saygılıyım.Sağlıcakla kalınız.

Comment

Chandler ve Pedro Aşı Kalemi varsa bende almak istiyorum nasıl odeme yapabılırım selahattin bey

Comment

sertifikalı aşı kalemi mi devlet destegi alabilirmiyim

Comment

Working...
              X