10 dekar arazimize ceviz dikeceðim; fidanlarý almýþ bulunmaktayým. Fakat arazi yýllardýr boþ olduðu içim köyden bir dostumuz buðday ekmiþ. Ben fidanlarýmý buðdayýn içine diksem ve çevresinide yaklaþýk 1x1 metre boyutlarýnda buðdaydan arýndýrsam olurmu. buðdaya kullanacaðý ilaç ve gübreler cevizlere zarar verirmi. Bu yýldan sonrada buðday ekilmeyecek. teþekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BUĞDAY EKÝLÝ YERE CEVÝZ DÝKÝMÝ
Collapse
X
-
BUĞDAY EKÝLÝ YERE CEVÝZ DÝKÝMÝ
10 dekar arazimize ceviz dikeceðim; fidanlarý almýþ bulunmaktayým. Fakat arazi yýllardýr boþ olduðu içim köyden bir dostumuz buðday ekmiþ. Ben fidanlarýmý buðdayýn içine diksem ve çevresinide yaklaþýk 1x1 metre boyutlarýnda buðdaydan arýndýrsam olurmu. buðdaya kullanacaðý ilaç ve gübreler cevizlere zarar verirmi. Bu yýldan sonrada buðday ekilmeyecek. teþekkürler
Etiketler: hiçbiri
-
Cevap: BUÐDAY EKÝLÝ YERE CEVÝZ DÝKÝMÝ
Esterli ilaç kullanýrsa tamamen öldürür. Fidanlarý diksen bu yaz nasýl sulama yapacaksýn? Yarýn hasat zamaný bir sürü iþi var fidanlar zarar görür.
Kaç fidan aldýn bilmiyorum ama en az 100 - 120 fidan var elinde dikmesen olmaz. Bana kalýsa bu kiþi ile anlaþýn ve ürün parasýný anlaþýp ver. Hasadý kendin kaldýr.

Comment