Usak cevresinde ceviz yetisdirmeyi duşünüyorun chandler ve fernor ve kaman 1 üzerinde karar kildim bu tür ceviz bahçesi olanlar bana yardimcı olabilirmi.tesekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
usak chandler ve fernor bahçe sahipleri
Collapse
X
-
oğuzlar77 cevizi
arkadaşlar birde oguzlar77 cevizini düşünün . tozlayıcı istemeyen nadir çeşitlerden birisidir.bol verim yüksek kalite oguzlar77.bende ceviz üreticisiyim.çeşitli yaşlarda verim veren 500 yakın ceviz ağacım ve6000 adet aşılı oguzlar77 ceviz fidanım var.bu işler birkere büyük emek para harcanarak yapılıyor iyi düşünüp ona göre karar vermelisiniz saygılar.05333716836dashan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsak cevresinde ceviz yetisdirmeyi duşünüyorun chandler ve fernor ve kaman 1 üzerinde karar kildim bu tür ceviz bahçesi olanlar bana yardimcı olabilirmi.tesekkürler
-
iyi akşamlar çok güzel bir yatırım yapmaktasınız.ama biraz daha düşünüp yerli çeşitlerimizden faydalanabilirsiniz.örneğin oğuzlar77 aşılı cevizi gibi.benimde ceviz bahçelerim var yaklaşık çeşitli yaşlarda 500 yakın ceviz ağacım ve 6000 adet oğuzlar77 aşılı ceviz fidem var.çok verim ve yüksek kaliteli bir ceviz türüdür.tavsiye ederim.05333716836
Comment
-
Evet...Yaklaşık 3 yıldır geç bahar donlarından cevizler etkilenmekte.Bu yılda aynısı olcak gibi?. Bilinen tescilli yerli çeşitlerden en geç uyanan Kaman1 çeşidi.Diğerleri hikaye...Tüm ülke yabancı çeşitlere döndü.Bence garantiye bakmak lazım.Gelelim Oğuzlar 77 çeşidine bi kere erken uyanıyor.meyvesi Küçük ve albenisi zayıf.Haaa..iç ceviz olarak pazarlama şansınız var.Ben olsam dikmem;Tabiki son söz bahçe sahibinin..Kolay gelsin,başarılar dileğimle...
Comment
-
sayın tabiatçı kardeşim iyi akşamlar.çok güzel konulara değinmişsiniz evet geç bahar donları doğrudur.ama diger yabancı çeşitleri satarken kimse alıcıya bu cevizlerin tozlayıcıları olmadan verim vermeyecegini anlatmıyor sadece 4 tanesi 99 lira deyip vatandaşın aklını karıştırıyorlar.oysaki oguzlar77 kendini kendini tozlayan cevizlerden birtanesi.ayrıca pazar sıkıntısı olmayan tek çeşittir.şu günlerde kabuklu 25-35 arasıiç olarada 55-60 tl alıcısı olan tek çeşittir doğrudur meyvesi biraz küçüktür nedeni ise ağacın bol verim vermesidir tabiki son söz üretici arkadaşların iyi günler.
Comment
-
Arkadaşlar hepinize hayırlı işler
Ben Zonguldak'ta 10 dekar arazime ceviz dikmeye karar verdim bu konuda artık uzmanlaşmış arkadaşlardan bahçe hazırlığı konusunda bilgi edinmek istiyorum
Bahçe şu an boş ve en az 3 yıldır işlem görmedi izlemem gereken adımları sıralayabilirmisiniz?
Ben profesyonel olarak başlamak istiyorum kulaktan dolma bilgilerle başlamak istemiyorum
05078415755
[email protected] Mail adresim yardımlarınızı bekliyorum
Comment
-
değerli kardeşim güzel bir seçim yapmışsın ceviz gelecegin parlayan yatırımlarından biri ancak güzel bakım ve birazda masraf isteyen baktıkcada geri dönüşü mühteşem olan bir ürün.öncelikle arazinin yapısı çok önemli.bende cevizle uğraşıyorum 500 adet verim veren 6000 adet aşılı fidelerim var.oguzlar77 tescilli dir.ekranlarda vatandaşı yanıltarak 4 adet 99 tl diyerek ceviz satıyorlar ama bunlarla ilgili bilgi vermiyorlar.05333716836 ararsanız bir yardımımız olur inşaAllah iyi akşamlar.ceviz diyarı oguzlar. Bahçe kurulumunda yardımcı olunurLast edited by uluçam19; 16.03.16, 19:42.
Comment

Comment