fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

elmaya file ile gölgeleme sistemi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• elmaya file ile gölgeleme sistemi

selamlar.14 yaşında Klasik bir elma bahçesi var.Bunun üzerine file ile gölgeleme sistemi yapılması düşünülüyor.Bu işi anlatabilecek bilgi verecek varsa cevaplarsanız sevinirim.Saygılar...

Cevap: elmaya file ile gölgeleme sistemi

Klasik elma bahçelerine örtü sistemi uygulandığını hiç duymadım ve görmedim.

Comment

cevabınız için teşekkür ederim.bende görmedim ancak bu konuda nasıl bir uygulama yapılabilir?yada neden yapılamaz bu tip bir uygulama?yükseklikden ötürü mü?

Comment

File sistemi:

1-Eğer bölgenizde aşırı derecede dolu riski varsa,

2-Kuş zararı varsa

3-Grany smith gibi yarı gölge isteyen çeşitleriniz varsa yapılmaktadır.

Comment

Selahattin Bey haklı. File sistemi en başta bu 3 neden için yapılır. Yapmak istenirse neden yapılmasın. Sadece direkler biraz fazla uzun olur o kadar. ayrıca örtülerin toplanması için daha uzun tekerlekli merdivenlere ihtiyaç olur. sistemi buna göre yaparsınız. Ancak yükseklikten dolayı uygulama güçlükleri çıkar.

Comment

selahattin bey ve selsarac dostlarım ilginize teşekkürler.selahattin bey yazmış olduğunuz file sistem yapma nedenlerinden 1.si çok sık olmamaklar beraber 2 ve 3.sü için yapılmak isteniyor.Halen araştırma yapıyorum eğer bilgi verirseniz tekrar, çok teşekkür ederim saygılar...

Comment

Bu gün antalya fuarında bu soruyu bir file satıcısına sordum. Bana sadece şu cevabı verdi:"Değer mi?"

Değerse yapılabilir.

Comment

Değerli Bahçesel Froum üyeleri,

1994'ten bu yana sulama ve altyapı boru satışı konusunda hizmet veren firmamız Pimpa, hizmet alanına Telli terbiye ve Doludan Koruma Sistemlerini eklemiştir.
                Uzman mühendis ekibimiz ile bahçelerinize Türk ve Avrupa standartlarına uygun malzemeler kullanarak sağlam ve güvenilir sistemler inşa ediyoruz.
                Detaylı bilgi için www.pimpa.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımlızla.

Comment

Working...
                X