fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ORGANİK GÜBRE İMALATI VE ÜRETİM TESİSİ

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: ORGANİK GÜBRE İMALATI VE ÜRETİM TESİSİ

Değerli kardeşim;
    Fermantasyon tankı iki kademe olmaz.Karışım olduğu içinde yüzeye yada üste çıkma gibi bir lüksü de yok.Biyogazın eksilttiği kadar takviye edilir anlamı çıkan cümleniz de yanlış.zaman olarak İki çeşit fermente uygulaması var.birincisi yükleme yapılır altmış günün sonunda hergün 300 başın gübresi birtakım işlemlerden geçtikten sonra günlük olarak biyogaz sistemine girer.Detay bilgiler için size en yakın üniversitenin ziraat fakültesi toprak bölümü profesörleri ile görüşmenizde yarar vardır.
    fermente tankından çıktıktan sonraki atığın değerlendirilmesi konusunda doğrudan benimle yüz yüze görüşebilirsiniz.

selamlar...

yusuf yel
    ANA SAYFA

Comment

sayın yusuf bey.
      leonardit işletme tesisi için hangi bakanlıktan izin almam lazım, saygılarımla

Comment

değerli editör kardeşim;
        forumselin ana sayfası ve sayfa kenarları içerisinde verdiğiniz reklamlar oldukça doğru ve sizin insiyatifinizde olan bir haktır. amenna.. ama benim yayınlanan yazımın altında verilen ve üstelik aynı konuyu içeren bir reklam bana pek doğru , pek adilce gibi gelmedi. firmayı tanımıyorum ama sanki benim desteklediğim gibi bir imajda doğmuş. uzun süredir siteye giriş yapamamıştım. yeni düzenlemeniz çok güzel olmuş hayırlara vesile olsun inşallah.

Comment

Sayın Yusuf Bey, Sözkonusu reklamlar google reklamları olduğu için uygun mesajlar içerisinde yayınlanacak reklamlara da google adsense servisi otomatik olarak karar vermektedir. Bizim müdahalemiz yoktur. Tamamen yayınlanan reklamlar bizim müdahalemiz dışında yayınlanmaktadır.

Comment

organik gübre üretim tesesi

iyi akşamlar 3.yöntemde ki gibi birorganik gübre üretim tesisi kurmak için ne kadar bir alana ne kadarlık bir maliyet gerektirir bu konuda birazbilgi verir misin rica etsem.

Comment

Working...
            X