fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ORGANİK GÜBRE İMALATI VE ÜRETİM TESİSİ KURULMASI İÇİN YARDIM

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ORGANİK GÜBRE İMALATI VE ÜRETİM TESİSİ KURULMASI İÇİN YARDIM

Tarımsal Kalkınma koparatifi olarak ORGANİK GÜBRE İMALATI VE ÜRETİM TESİSİ kurmak istiyoruz,Bu konuda bize yardımcı olacak arkadaşların desteklerini ve yardımlarını bekliyoruz.
    Proje ve Maliyet hesapları konusunda ve ekipman temini vs konularda yardım,görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    SaygılarımlaQ

Cevap: ORGANİK GÜBRE İMALATI VE ÜRETİM TESİSİ KURULMASI İÇİN YARDIM

bu konu benimde ilgi alanımda
    gelişmeleri burdan yazarsanız sevinirim
    ayrıca nerde imalat yapmak istiyorsunuz
    birde hayvansal olarak hangi tür gübreyi kullancaksınız

Comment

idris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bu konu benimde ilgi alanımda
      gelişmeleri burdan yazarsanız sevinirim
      ayrıca nerde imalat yapmak istiyorsunuz
      birde hayvansal olarak hangi tür gübreyi kullancaksınız
      Biz bu projeyi Konya bölgesinde uygulayacağız ve hayvansal gübre olarakda ağırlık büyük baş ve tavuk gübresi ile leonardit kullanarak imalat yapmayı düşünüyoruz.Bu konuda araştırmalarımız sürüyor.Bilgi ve deneyimlerini paylaşmak isteyen arkadaşlarla görüşmek istiyoruz!

Comment

cevabınızdan dolayı demir 23 e teşekkür ederim
        bende arzimde organik gübre kullanmak istiyorum
        istanbul ili sınırlarında silivride bir çiftci ağbimiz organik gübre ile dönümden kuruda 800 kg ortalama buğday aldığnı duydum silivri tarım kıedide bir ağbimiz den öğrendim fakat bu organik tarım yapan çiftçi abimiz bilgisini paylaşmıyormuş umarım bizde zamanla bilgi paylaşçak dostla buluruz
        birde bahsettiğiniz işletmeyi kurarsanız burdan haberleşelim kimbilir ilk müşteriniz ben olurum saygılarımnla

Comment

firmamız bu konu ile ilgilenmekte olup yakın zaman i,çerisinde bir proje ile imalatına başlıyacaktır bilginize

Comment

LÜTFEN ADIMIZA OLAN-ADIMIZLA ANILAN SİTEMİZİ İNCELEYİNİZ.
            FAYDALI OLACAĞIMIZI UMUYORUM.
            SELAMLAR..

YUSUF YEL

Comment

Bu tarz projelendirmelerde profesyonbel tarım danışmanlarından yardım ve destek alırsanız hem melektaşlarımızın önünü açmış olursunuz hem siz projenizde tecrübeyle çalışmış ve en az hatayı yapmış olursunuz hem de memleket adam gibi bir tesis sahibi olur. Bu konuda kanaatim o dur ki sağa sola danışıp hata yapmaktansa üç beş kuruş prim yada ücret ödeyip hizmet satınalmak sizi hedefinize sağ salim ulaştırır.

Comment

merhaba bereket organik gübre olarak türkiyede 20 yıldır hizmet vermekteyiz
                her türlü bitkide organik gübre uygulaması yaptırdık ve çok güzel sonuçlar aldık
                iletişim bilgilerimiz 0 xxx xxxxxxx 0 xxx xxxxxxx
                xxxxx xxxxxxx

Comment

güvercin gübresi imalatına başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
                  ekipman ve üretim tesisi hakkında bilgi almak istiyorum teşkrlr.

Comment

merhaba
                    Gübre kurutma fermantasyon sistemini japonya ve çinden getiriyorum. Tesiste kurmaktayız. saatte 500 kg-2200 kg ya kadar gübre fermente eden makinalar satmaktayız. Büyük gübre kurutma tesisi kurdum hindistan ve çin'e . Kümes kurma, tasnif makinaları ve gübre kurutma sistemi hakkında yardımcı olabilirim.

Adım Ramiz
                    Telefon Numaram 05546623728

Comment

merhaba ramiz bey , ben sündüz erdoğan sizden bana yardımcı olmanızı isterim.Benim yaylamda işlenmemiş .keçi , koyun, sığır gübresi var ,toplam 10 ton vardır ,bunları işlemek yada satmak isterim Bana bi yol gösterirseniz sevinirim .yaylam giresunda dır

Comment

merhabalar organik gübre imalatı 10 yıldır içinde bulunduğumuz ve büyütmeyi düşündüğümüz bir proje bize buradan yada yazacağım email adresimden ulaşırsanız detaylı görüşme yapabiliriz saygılar [email protected] yada 0538 819 89 54

Comment

Hüseyin Bey telefondan sizlere ulaşamadım mail attım adresinize Lütfen bana ulaşırsanız daha detaylı görüşebiliriz sistem hakkında..

05546623728

Ramiz ER

Comment

Org. Gübre Üretim Tesisiniz hayırlara vesile olur inşallah,

Anladığım kadarıyla oksijenli ortamda fermente edilmiş gübre üretmek niyetindesiniz. Bu konuda teknik destek almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. (Org. Gübre üretiminin ve paketlemenin bütün safhalarını kapsamaktadır. )

Comment

Bu konu üzerinde Türkiye çapında bilgi paylaşımı olan Yusuf yel konyalı,konyada ve sanırım siz yusuf beye ulaşamadınız.O da yusuf beyin ayıbı olsa gerek...
                              [email protected]

Comment

Working...
                              X