fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ORGANİK ÜRÜNLER Gerçekten daha mı yararlı?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: ORGANİK ÜRÜNLER Gerçekten daha mı yararlı?

Cumhur Tonba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Organik gıda maddeleri mi tüketmek istiyor sunuz?

Uzanın Toros'lara. Kar sularının erimesiyle oluşmuş derelerin kenarlarındaki meyve ve sebzeleri tadın. Uzanın karadeniz'in yüksek yaylalarına, Ilgaz'a, Küre ormanlarının eteklerindeki köylere. Kaçkarlara.

Bu arada bilinçli bir şekilde organik tarım yapanlara da çok teşekkürler.
    Sayın Mavi Kartal'ın yazısından sonra sayın Cumhur Torba'nın yazısı bir olayı aklıma getirdi. 2007 yılında Küre'ye belediye başkanının tavsiyesi ile LEONARDİT (organik gübre) bayiliği vermiştim. 2011 yılının başında İnebolu'dan bir telefon geldi. Sizi arayıp duruyorduk nihayet ulaşabildik dediler. Küre'nin elindeki leonardit bitmiş. Kullananlarda o leonarditten isteriz diye tuturmuşlar. Hem Küre'ye hemde İnebolu'ya bu leonarditten istiyoruz dediler. İkisinin siparişlerini bir kamyona yükleyip gönderdim. Aynı leonarditi tekrar istemeleri manevi olarak beni çok mutlu etti. İnşallah Sayın Mavi Kartal yanılır ve herkez organik tarıma geçer. Saygılarımla,

Comment

mavikartal5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sayın behramkale,
      doğal tarım için doğanın kendisinde varolanların yeteceğini düşünüyorum. diğer taraftan, bir 10 yıl kadar bekleyelim, organik tarımda rekoltenin kimyasallarla arttırılacağını hepbirlikte görelim.
      saygılar

sayın behramkale,
      konuyla ilgili sanırım 10 yıl kadar sonra tekrar görüşebiliriz.
      saygılar

Comment

Sayın Mavi Kartal
        Haklı olabilirsiniz ama ne yaparlarsa yapsınlar, bu işin bilinçine varanları organik tarımdan vaz geçiremezler. Ben ürünlerin damak tadını ve raf ömrünün uzunluğunu istiyorum. Dün bir arkadaşım Dikili'de yediği çileği anlatırken ben ömrümde böyle çilek yemedim dedi. Ben küçük bahçemde kendim için organik ürünler yetiştirip yemeğe çalışacağım. Saygı ve sevgilerimle

Comment

bence organik ürünler daha yararlı. düşünsenize önünüzde yöresel ürünlerle donatılmış bir masa. yani doğal bal, keçi peyniri gibi.. Kahvaltıdan sonra bir kahve. Ve kahvenin yanında lokum biliyorum can çekiyor
          medikal
          ginseng

Comment

Working...
          X