fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

fuarlarda orda siz nredesiniz(çorlu)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• fuarlarda orda siz nredesiniz(çorlu)

Genel olarak söylüyorum kimse üstüne alınmasın

Bir çok sıvı organik gübreden bahseden firmalar maalesef fuarlarda olmadığnı görüyorum
    çorluda tarım fuarrında gözler asrın buluşlarını aradı ama nafile (yoksa hepsi asparagas habermi)
    bir ik organik sıvı gübre üreticisi dışında kimseyi göremedim
    belki acımasızca eliştirdim ama bu fuarlar bence onların kalitesini gösterir
    72 yaşında amaca küçük bir atölyede yaptığı pullukları tanıtıyor!!!
    kasıla kasıla öve öve bitiremediği organik gübreyi ürünü tanıtacak küçük bir standı yok
    TEŞEKKÜR EDERİM
  • Fidanligi.com

Cevap: fuarlarda orda siz nredesiniz(çorlu)

Sn İdris:Bu tip küçük fuarlara katılım malesef az.asıl katılım Antalya,Mersin,İzmir,Konya vs gibi büyük yerlerde.Ben Hiç bir İlaç yada yada gübre bayisiyle alakam yok ancak;Konya tarım Fuarında en az 6 yada 7 gübre bayisinin standına rasladım.Hatda bir kaç tanesiylede sohbet imkanım oldu.Birde şuan taraftarım.Bu fuar işine bakanlığın bir standart yada düzenleme getirmesi gerekir düşüncesindeyim.Önüne gelen fuar vs gibi etkinlik düzenlemeye başladı.Patlıcan fuarı,Biber fuarı,filanca köy pilav fuarı vs.vs.Tabi bu katılımlar bedeva olmuyor,masraf,emek,işgücü kaybı,kira .sağlıcakla kalınız.

Comment

Bizde fuar işi hikâye. Organizatörler firmaları nasıl yolarım onun peşinde. Fuar geniş çaplı olursa millet geliyor. İstanbul’da ilk yıllar her fuara giderdim ama baktım boş.Bu sene sadece bir fuara gittim.Firmalar fuara niçin katıldığını bile bilmiyor.Laf olsun diye de katılınca kalite düşüyor.Kısacası fuar anlayışımız değişmesi lazım.Katılmakla katılmamak pek bir şey değiştirmiyor.Sadece firmalar bir birine hava atmak için gösteriş için katılıyor.Tüketici fuarlara gelmiyor.Tarım i.iç söylüyorum.Geçen yıllarda bu konuda bir yazıda yazdım isterseniz bu link den bakabilirsiniz.
      BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE - BÖYLE BAHÇE-TARIM FUARI OLMAZ

Comment

27-30 Mayıs 2010 tarihlerinde Tekirdağ-Karaevli köyünde Tarla günleri fuarı düzenleniyor. Almanya'da uygulanan bir fuar sistemini Türkiye'de uygulamaya çalışıyorlar. Ciddi ve büyük kapsamlı bir çalışmaya izlenimi oluşturuyor. www.tarlagunleri.com internet sitesi var.

Comment

İnşallah bir aksilik çıkmaz ise bu fuara da ziyaretçi olarak katılacağım.İnşallah değişik bir anlayışla karşılaşırım.

Comment

Tekirdağ da Önder çiftçi gurubu var. Bu gurubun başında Nezih bey var. Beni tekirdağ'a davet etti ve projeyi anlattı. Bir çok yabancı firmanında katılacağını söyledi. Ben de merakla bekliyorum.

Comment

inşallah orda bahcesel olarak görüşebiliriz

Comment

çok memnun olurum.

Comment

Bir organik tarım bölümü öğrencisi olarak bu fuara katılmayı düşünüyorum.. Beklentiler pozitif çıkarsa fuarcılık alanında Türkiye'de bir ilk olur. Ama bahsedilen fuarın maliyeti de yüksek olur kanısındayım...

Comment

Working...
                  X