fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Organik gübre üretim projesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Organik gübre üretim projesi

DEĞERLİ ORGANİKÇİLER;

Son günlerde "ORGANİK GÜBRE" konusunda ilgililer çok ciddi çalışmalar ve bu çalışmalara dair oldukça öneli destekler içeren bilgileri sizlere arzetmektedirler.
    Bu konu ile ilgili olarak 17 yıllık bir tecrübenin ışığında siz müteşebbis organik dünya sevdalılarına mutlaka katkımız olacaktır.
    Bu sebeple;
    Bu desteklerden yararlanarak organik gübre üretimine girmek isteyen siz kardeşlerime,yapmayı planladığınız tesisle ilgili olarak kapasite,üretimin formu ve üretim sisteminin teknik bilgilerini çok cüz-i bedel karşılığında aktarmayı düşünüyorum.Vereceğimiz bu teknik destek yapmayı düşündüğünüz tesisle ilgili projeye uygun, başvuru dosyanızda olması gereken bilgiler olacaktır.

"TEKNİK DESTEK" vereceğimiz organik gübre üretim tesislerinin esası;

1-Büyükbaş hayvan gübresi esaslı organik gübre üretim tesisleri teknik bilgileri,
    2-Yumurta tavuğu gübresi esaslı organik gübre üretim tesisleri teknik bilgileri,
    3-Et tavuğu (Broiler) gübresi esaslı organik gübre üretim tesisleri teknik bilgileri,
    4-Leonardit esaslı organik gübre üretim tesisleri teknik bilgileri,
    5-Biyogaz tesisi fermentör sonrası atık esaslı organik gübre üretim tesisi teknik bilgileri,
    6-Diğer özel atıklar esaslı organik gübre üretim tesisleri teknik bilgileri.

BU TEKNİK DESTEK BİLGİLERİNİN İÇERİĞİ, GÖRÜŞMEMİZE İSTİNADEN DETAYLANDIRILARAK ARZ EDİLECEKTİR.

"""LÜTFEN"""

ARAYACAK OLAN KARDEŞLERİM İLETİŞİM BİLGİLERİNİ TAM OLARAK AKTARIRLARSA İLETİŞİMİMİZ DAHA HIZLI VE VERİMLİ OLACAKTIR.

YUSUF YEL

0 542 477 96 49
    0 542 477 96 29
    K O N Y A
    [email protected]
    [email protected]
Working...
X