fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ceviz ve zeytin bahçesine organik ilaç

Collapse
X
 
  • Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

  • ceviz ve zeytin bahçesine organik ilaç

    zeytin yapraklarını özellikle taze filizleri yiyorlar.cevizlerde de kurt oluyor.Dr.Fusun TEZCANın kitabı elimde var ama 13 dönüm bir araziye pratik olmuyor.zeytin tırtılı ve ceviz kurdu içn bana önerebileceğiniz organik bir ilaç var mı teşekkürler

  • #2
    cevap gelmedi ama dünden beri yaptığım araştırmalar beni NEEMAZAL kullanmaya doğru götürüyor.Neemazal kullanan oldu mu deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    Comment


    • #3
      Geçen sene iki kere Bir litre Biyoaktiv ile 2 litre Av flower 400 litre suya karıştırıp yapraktan uygulama yaptırdım. Netice gözüküyor. Kullandığım ürünler organik asitlerden imal edilmişlerdir.
      B İ Y O A K T İ V
      1. Aktivatör
      2.Antimikrobiyal, anti baktariyel, fungusit
      3. Büyümefaktörü ve öncüllü
      4. Repellent(Böcek kovucu)
      5.Rejenaratif (Gençleştirme)
      6.Fonksiyonel
      7. pHdüşürücü
      8. Yararlıflora lehine ortam hazırlama
      9. Ön sentezbirleştirici
      10.Biyolojik mücadele desteği
      11.Enzimatik sindirime ortam hazırlama
      12.Yıpratıcı olmayan mekanik efekt
      13. Yararlıflora aktivasyonu
      14.Ratasyonel aktivite
      15. Saldırıve tehdit similatörü
      16.Enzimatik uyarıcı
      17. Sistemikendojen uyarıcı

      Formic acid,propiyonik acid, cinnamic acid, liht chelators, salıcylic acid, hücrekültürleri ve içeriği, elicator oligasakkaritler, metabolitler, amino acidphenyllalanine, folic acid, çinkosetat, limonoit mentol, promidal soup, bitkimetabolitleri, bitki ekstratları, fenomenler, amino butrikasit, karvakrol,timol ve glutamik asit içeriğinden oluşan biyoaktif isimli ürünü kullanıyorum.

      1. Ürünün sek halini koklamayınız.
      2. Kullanacağınız kadarını sulandırınız. Sulandırılmış ürünbekletilirse etkisini kaybediyor.
      3. Sulandırılmış ürünü kullanmadan 10 gün önce ve 10 günsonra azotlu girdi yapılmamalıdır.
      4. Ürünün sek hali vücuda temas ederse hemen bol suylayıkanmalıdır.
      5. Ürün organik asitlerden imal edilmiştir.
      6. Ölçü için şırınga kullanınız.
      7. Bir litre suya 2,5 cc biyoaktiv karıştırıp yapraktanuygulayın. Kök hastalıklarında bir litre suya 2,5 cc biyoaktiv karıştırıpdamlama sulama ile verin.

      10 litre su içine bu üründen 25 cckarıştırarak yapraktan ağaçlarıma, çimlerime, domates, salatalık, biber gibitüm bitkilerime uyguluyorum. Uygulan yerlere kuşlar, karıncalar, çakallar, danaburnu, akrep, çekirge ve zararlılar gelmiyorlar. Başka hangi canlılarıetkilediği tespit edemedik. Arılar ve kelebekler geliyorlar. Organik asitlerdenyapıldığı içinde herhangi bir endişe yaşamıyorum.
      Eklenen Dosyalar

      Comment

      Working...
      X