zeytin yapraklarını özellikle taze filizleri yiyorlar.cevizlerde de kurt oluyor.Dr.Fusun TEZCANın kitabı elimde var ama 13 dönüm bir araziye pratik olmuyor.zeytin tırtılı ve ceviz kurdu içn bana önerebileceğiniz organik bir ilaç var mı teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ceviz ve zeytin bahçesine organik ilaç
Collapse
X
-
Geçen sene iki kere Bir litre Biyoaktiv ile 2 litre Av flower 400 litre suya karıştırıp yapraktan uygulama yaptırdım. Netice gözüküyor. Kullandığım ürünler organik asitlerden imal edilmişlerdir.
1. AktivatörB İ Y O A K T İ V
2.Antimikrobiyal, anti baktariyel, fungusit
3. Büyümefaktörü ve öncüllü
4. Repellent(Böcek kovucu)
5.Rejenaratif (Gençleştirme)
6.Fonksiyonel
7. pHdüşürücü
8. Yararlıflora lehine ortam hazırlama
9. Ön sentezbirleştirici
10.Biyolojik mücadele desteği
11.Enzimatik sindirime ortam hazırlama
12.Yıpratıcı olmayan mekanik efekt
13. Yararlıflora aktivasyonu
14.Ratasyonel aktivite
15. Saldırıve tehdit similatörü
16.Enzimatik uyarıcı
17. Sistemikendojen uyarıcı
Formic acid,propiyonik acid, cinnamic acid, liht chelators, salıcylic acid, hücrekültürleri ve içeriği, elicator oligasakkaritler, metabolitler, amino acidphenyllalanine, folic acid, çinkosetat, limonoit mentol, promidal soup, bitkimetabolitleri, bitki ekstratları, fenomenler, amino butrikasit, karvakrol,timol ve glutamik asit içeriğinden oluşan biyoaktif isimli ürünü kullanıyorum.
1. Ürünün sek halini koklamayınız.
2. Kullanacağınız kadarını sulandırınız. Sulandırılmış ürünbekletilirse etkisini kaybediyor.
3. Sulandırılmış ürünü kullanmadan 10 gün önce ve 10 günsonra azotlu girdi yapılmamalıdır.
4. Ürünün sek hali vücuda temas ederse hemen bol suylayıkanmalıdır.
5. Ürün organik asitlerden imal edilmiştir.
6. Ölçü için şırınga kullanınız.
7. Bir litre suya 2,5 cc biyoaktiv karıştırıp yapraktanuygulayın. Kök hastalıklarında bir litre suya 2,5 cc biyoaktiv karıştırıpdamlama sulama ile verin.
10 litre su içine bu üründen 25 cckarıştırarak yapraktan ağaçlarıma, çimlerime, domates, salatalık, biber gibitüm bitkilerime uyguluyorum. Uygulan yerlere kuşlar, karıncalar, çakallar, danaburnu, akrep, çekirge ve zararlılar gelmiyorlar. Başka hangi canlılarıetkilediği tespit edemedik. Arılar ve kelebekler geliyorlar. Organik asitlerdenyapıldığı içinde herhangi bir endişe yaşamıyorum.
Comment

Comment