Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Resimdeki bitki ýspanakmý?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Resimdeki bitki ýspanakmý?

Merhaba.Konunu yeri doðrumu tam bilmiyorum ama sebze ile ilgili olduðundan bu bölüme açmayý uygun gördüm.Bahçeme pazardan köylülerden ýspanak tohumu diye aldýðým tohumlarý diktim fakat bu güne kadar hiç görmediðim bir çeþit bitki oldular.resimlerini alta eklediðim bitkiler acaba gerçekten ýspanakmý anlayamadým?fikirlerinizi paylaþýrmýsýnýz acaba.teþekkürler.Resimdede gördüðünüz gibi yaklaþýk 60-70 cm.boya ulaþtýlar.

• Fidanligi sponsor reklami

Cevap: Resimdeki bitki ýspanakmý?

Gibi duruyor

Comment

merak etmeyin kesinlikle bu ýspanak. Ancak standart tohum kullanmanýn önemini buradan bir daha görmüþ oluyoruz. Ýstediðiniz gibi ürün almak için bildiðiniz yada güvenebileceðiniz standart tohumu kullanmalýsýnýz. Saygýlarýmla

Comment

Tohuma kalkmýþ bir ýspanak

Comment

Aynen ýspanak.Ancak hem tohumdan,hemde kardeþimiz bu bitkiye iyi bakmýþ,hatda suyunuda biraz fazla kaçýrmýþ.Benim izlemim böyle.Böreði güzel olur,afiyet olsun....

Comment

Bu bilinen kuzu ýspanak cýnsi deðil, fakat halis muhlis ýspanak. Fakat, zannedildiði gibi çok lezzetli olmaz. Diðer ýspanak türüne göre daha otsu ve lezzetsiz.

Comment

Elbetde kuzu ýspanaðýnýn yerini tutmaz.. ama ne yapalým elde olan bu. Ýçine biraz soðan,biraz peynir,birazda yumurta karýþtýrlýp.Yufkalý böreði fena olmaz.Bu arada aþcýlýðým fena sayýlmaz.afiyet olsun.

Comment

yeni yemek tariflerinizi bekliyoruz sayýn tabiatçý

Comment

cevap yazan sn.arkadaþlara öncelikle teþekkürlerimi sunarým.konuyu açtýðýmdada belirttiðim gibi daha önce hiç böyle bir çeþit ýspanak görmediðim için bu bitkiyi tanýyamamýþtým.sizlerin verdiði yanýtlara dayanarak bende artýk emin oldum.bu arada bu tohumlarý 2008 kasým ayý sonlarýnda dikmiþtim.tam çimlenme sonrasýnda kýþ soðuklarý baþladýðýndan bir daha geliþme göstermeyip öylece kaldýlar bende örtü altýna falan almayýp baharýn ilk aylarýnda yeriz düþüncesiyle öylece býraktým.bahar ayý gelmesiyle havalar ýsýnmaya baþladýðýnda birden bire kýsa bir zamanda bu hale geldiler.fazla sulama nedeniyle böyle olduðundan bahseden bir arkadaþ vardý mesajýnda galiba bütün kýþýn yaðýþlarýný yediðinden olabilir belkide.Sn.Selsaraç'ýn tohum konusundaki fikirlerinide artýk iyice pekiþtirdim.bundan sonra sertifikasýz tohum kesinlikle kullanmam.buna benzer bir olayýda geçen yýl pazardan aldýðým hazýr domates-biber fidelerinde yaþamýþ ve beklediðim randýmaný alamamýþtým.o yüzden bu yýl tüm tohumlarý sertifikalý olanlardan alarak fidelerimi kendim yetiþtirdim.bu ýspanaklarda kulaðýmýza son küpe olsun artýk.tekrar herkese teþekkürler.

Comment

tabiki ýspanak % 100

Comment

býraz fazla buyumus ama ýspanak

Comment

Working...
                      X