fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BAHÇEM GÖRÜŞLERİNİZE HAZIR HEE HEEYYY

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• BAHÇEM GÖRÜŞLERİNİZE HAZIR HEE HEEYYY

Balkonuma 6 domates 4 salatalık 2 ader biber fidesi diktim ama bazı sorunlarım var fidelerim çiçek açıyor ama sebze vermeden kuruyor balkonum ögleden sonra güneş batasıya kadar güneş alıyor her sabah sabah nazazından sonra eşim onları suluyor ama saksıdaki toprak hiç kurumuyor saksı olarak 10 lt pet su şisesi kullandım. Resimlerini yüklemeye çalışacağım ama emin değilim yükleye bilirmiyim. tsk.
  • Fidanligi.com

Cevap: BAHÇEM GÖRÜŞLERİNİZE HAZIR HEE HEEYYY

RESİMLERİN DEVAMI

Comment

RESİMLERİN DEVAMI

Comment

Topragın kurulugunu son resimden bakabilirsiniz

Comment

Sayın ozaltın, bidonların altına delik açtınız değil mi? Fazla suyun saksı dibinde birikmesi kurumalara sebep olur.

Comment

Aşırı sıcaklarda saksı toprağı da aşırı ısınır bu nedenle kök ortamı etkilenir ve bitki strese girer. Düşünsenize her gün suluyorsunuz ve aşırı ısınan saksıdaki kökler haşlanıyor ve bitki stres yapıp çiçeklerini etkiliyor. Saksı tercihleriniz yanlış olsada aşırı ısınmasını engelleyerek çiçek dökmelerinin önüne geçebilirsiniz (saksıyı jelatinle sarmak, köpükle izole etmek gibi). Örneğin salatalıklarda aşırı derecede erkek çiçek görünüyor buda stresi işaret ediyor.

Comment

teşekkür ederim herkese saksıları sarayım bide öyle deneyeyim, ha saksıların altını delmiştim.

Comment

Merhabalar abiler size bir sorum daha olacak affınıza sıgınarak, bahçem biraz daha yeşillende ve salatalıklarım dökmeye başladı bile ama bu sabah farkettim yapraklarının altında beyaz beyaz böcekler var forumda bulaşık deterjanı sıkabilirsiniz diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Bu konuda benim anlayacagım bir şekilde bilgi verebilirmisiniz bulaşık deterjanı nasıl sulandıracağım veya nasıl kullanacagım veya hangi ilaçları almam lazım yardımcı olabilirmisiniz.
                tşk.

Comment

Working...
                X