fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KASIM AYI İÇİNDE NE EKİLEBİLİR

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• KASIM AYI İÇİNDE NE EKİLEBİLİR

MERHABALAR..4-5 DÖNÜMLÜK BOŞ BİR ARAZİMİZ VAR..BAZI KIŞ SEBZELERİNİN EKİMİ İÇİN GEÇ BİR TARİH OLDUĞUNUN FARKINDAYIM AMA BU AYLARDA AÇIK ARAZİYE NE EKEBİLİRİZ SEBZE OLARAK.YOKSA GEÇ KALMIŞ DURUMDAMIYIM..TŞK EDERİM. SAYGILARIMLA
  • Fidanligi.com

Cevap: KASIM AYI İÇİNDE NE EKİLEBİLİR

tarımda iklim çok önemli;Bu nedenle yöreniz,bölgeniz,hatda ilinizin bulunduğu konumu bildirmeniz halinde size yardımcı olunacaktır.Kolay gelsin,bereketli ürünler dileğimizle...

Comment

MANİSANIN TURGUTLU İLÇESİ.. YARINTI OVASI DİYE TABİ EDİLEN BİR MEVKİDE...İKLİM KOŞULLARI AŞIRI SERT GEÇMEZZ TABİ ERİK VE BAĞLARA ZAMAN ZAMAN SOĞUK VURUYORR..İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Comment

Sn İZBUDAK: Şayet Pazatlayabilirseniz;yeşil soğan,tere,rokave buna benzer yeşillik türlerini yetiştirmeyi düşündünüzmü?.Kolay gelsin,bereketli yıllar dileğimle.

Comment

BEN DAHA COK KARNIBAHAR LAHANA HATTA BRUKSEL LAHANA TARZI BİŞİLER DÜŞÜNDÜM ..MEYDANA GETİRDİĞİMDE TOPTAN VERİLECEK BİR BİTKİ İSTEDİM.AMA SANIRIM ŞU AY OLARAK KARINBAHAR EKİMİ BİTTİ LAHANA İLE İLGİLİ BİR BİLGİM YOK AMA ONUNDA GECMİŞ OLMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Comment

bahsetdiğiniz bitkilerin ekim mevsimi çoktan geçti.Ancak;diğer yeşillik türleri bitkileride marketler,lokantalar,manavlara pazarlama imkanlarını araştırınız.Ayrıca;perakende olarak halk pazarlarında pazarlayabilirseniz neden olmasın.

Comment

Working...
            X