fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben anneyim yardım edermisiniz?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• ben anneyim yardım edermisiniz?

merhaba nasıl yapsam derken kızım için sadece bakliyat ve kahvaltılıklarını organik alabldm.meyve sebzeyi alamadm.eniyisi kendim yetiştirmek dedim...bana en basından yardımcı olurmusunuz LÜTFEN...BEBEĞİM İÇİN EKİP BAKACAGIM.HİÇBİRSEY BİLMİYORUM....ne nezaman eklir toprak fidan nasıl olacak mesela domates mevsimi semizotu bezelye...bunları ekemezmiyim?birde ektiğimi toplayacagm bitecekmi hemen bitince ne olacak atılacakmı yenisini verirmiverirse ne kadar sürer...?bana yardım edip en basından anlatırmısınız.ne alacagım tek bildiğim organik tohum almam ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜRLER
  • Fidanligi.com

kimse yokmu?

Comment

Sebzecilik bölümüne göz gezdirdiniz mi?

Comment

Forum kısmında sebzecilik kısmında aradığınız soruların cevabı fazlası ile var. Hangi mevsimde hangi sebze yetiştirilir. Ayrıca yetiştirme hususunda tereddüt ettiğiniz kısımları sorabilirsiniz.

Comment

merhaba aldığınız tohumları çapa yardımı ile çapanın uc kısmı ile toprağı açarak çok derin olmamak şartı ile 1'er yada 2şer tohum atarak ekin ve üzerlerini kapatın sonra kapatma işleminde kesinlikle başkı ve ayak ile ezme işlemi uygulamayın haziran ayı sonuna kadar ekin gün dönümü yaklaştığı için tohumlar geç çıkar ve yetişmez

tohumlarun yetişmesi ve çıkmasından sonra sulamayı ihmal etmeyin çıkan tohumlar 2 hafta içerisinde kendni geliştirecektir sonra bunların dip kısımları yine çapa iel hafif toprağı kabartın bu bitkinin kök kısmının gelişmesini sağlar sonra gelişim aşamasına göre meyve almaya başlarsınız

Comment

Ellerinizden öpüyorum. Bebeğiniz için en sağlıklı ürünleri yetiştirmek hakkınız. Size yazılan siteleri inçeleyiniz. Organik fidelerle başlayınız. Sonra ihtiyacınız olursan biz sizlere yardımcı olmaya çalışırız. Kolay gelsin.

Comment

Ahh ne kadar güzel bir konu seçmişsiniz ... Kızım biraz alerjik ve organikle beslemek istiyordum. Biraz araştırma yaptım ve aynı sorunu sadece ben yaşamıyormuşum meğer. Kullandığım toprağımı değiştirdim. Biraz araştırma sonucu solucan gübresiyle karşılaştım. Ama tabii ki organik olan bir solucan gübresi olması önemli. Ektiğim fidelerim hafif hafif büyümeye başladığında köklerine solucan gübresi koydum ve kısa süre içinde inanılmaz sebzelerim oldu. Böyle bir tat ve böyle bir sağlık olamaz herhalde hepinize tavsiye ediyorum. Organik solucan gübresinin fiyatı da uygun ama kaliteli olanından almak lazım. Türkiyede bunu üreten birkaç tane firma var ama aralarından düzgününü bulmak en önemlisi. paylaşmak istedim umarım yararlı olur... Anne olmak kolay değil her şey çocuklerımız için...

Comment

Working...
              X