fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

domateslerim ve biberlerim hakkında sorularım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• domateslerim ve biberlerim hakkında sorularım

Merhabalar abilerim forumda yeniyim ankarada apartmanın bahçesine kendi parselime 3 yıldır domates ve biber ekiyorum 2 senedir çok fazla bir verim alamadık fakat bu sene biraz fazla fideledim ve gübreleme yaptım 4 çeşit şeker kahve rengi bir gubre 20 20 beyaz gubre birde mavi renkte 10 kg da hayvan gubre sini karıştırıp verdim suan biberlerim hala kendini toparlamadi fakat domatesler çiçek açtı bi kaç küçük domates gördüm bugün bana neler onerebilirsiniz gubre olarak vs. Korkuyorum fazla atıp yakarım diye. Biraz heyecan var hatalı bişey yaptıysam affola yaklaşık 40 kök biber 70 kokte domates var.
  • Fidanligi.com

Sayın ogun06, sitemize hoşgeldiniz. Sitemizde sebze gübreleme konularında oldukça geniş kitabi bilgi yayınlanmaktadır. O bölümlerden faydalanmanızı tavsiye ederim. Hayvan gübresi vermeniz bile gayet güzel. Bunu kimyasal gübrelerle desteklemeniz de güzel ancak çok fazla verirseniz yakma ihtimaliniz de o kadar yüksektir. 20 20 gübresinde fazla azot olduğu için az miktarda kullanmalısınız ama her ay düzenli olarak vermeye devam edin. sebzelerde aynı saatte düzenli ve ılık suyla sulama mümkünde idealdir. Buna dikkat ediniz. Buradan çok kısa yazılabiliyor. Konu çok geniş çünkü. O nedenle siz en iyisi forumumuzda sebze bölümünü biraz inceleyiniz. Tekrar görüşmek üzere.

Comment

Working...
    X