[CENTER]Günümüz medyasında bu konuda her gün değişik kişilerden yorumlar sunulmaktadır. Ama bu kişilerin çoğu tarımla ilgisi olayan kişiler olduğu için, verdikleri bilgiler bazen çok yanlış oluyor ve verilen bilgiler tarım yaparak hayatlarını kazanmaya çalışan yetiştiricilere zarar vermektedir. Bu konu da ben düşüncelerimi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünün yeni açılışını yaptığı her bakımdan modern dersliğin açılışında ilk ders olarak verdim. İlgi duyanlar [email protected] mesaj atarak konuşmamın metnini isteyebilir.Bahçesellere sevgi ve selamlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bitki yetiştiriciliğinde kimyasallar ve hormon kullanılmalımı ?
Collapse
X
-
Bitki yetiştiriciliğinde kimyasallar ve hormon kullanılmalımı ?
[CENTER]Günümüz medyasında bu konuda her gün değişik kişilerden yorumlar sunulmaktadır. Ama bu kişilerin çoğu tarımla ilgisi olayan kişiler olduğu için, verdikleri bilgiler bazen çok yanlış oluyor ve verilen bilgiler tarım yaparak hayatlarını kazanmaya çalışan yetiştiricilere zarar vermektedir. Bu konu da ben düşüncelerimi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünün yeni açılışını yaptığı her bakımdan modern dersliğin açılışında ilk ders olarak verdim. İlgi duyanlar [email protected] mesaj atarak konuşmamın metnini isteyebilir.Bahçesellere sevgi ve selamlar.Etiketler: hiçbiri
-
Cevap: Bitki yetiştiriciliğinde kimyasallar ve hormon kullanılmalımı ?
Türkiyede Sebzecilik, Seracılık ve Kültür Mantarı Yetiştiriciliğinin duayenlerinden Sayın Prof. Dr. Atila GÜNAY Bey'in Bitki Yetiştiriciliğinde Kimyasal madde ve Hormonlar Kullanılmalı mı? yazısını yazı dizisi halinde yayınlama izni aldık. Kendisine buradan Bahcesel.com adına teşekkür ediyorum. Yazıyı okumak için aşağıdaki linke tıklayınız. Aynı zamanda sitemizin ana sayfasından da Hocamızın köşe yazılarına ulaşabilirsiniz.
Bitki Yetiştiriciliğinde Kimyasal madde ve Hormonlar Kullanılmalı mı?
NOT: Yazı dizisi haftalık olarak devam edecektir.
Comment

Comment