Karpuzda aşı nasıl yapılır işte resimlerle anlatım:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Karpuz aşısı nasıl yapılır?
Collapse
X
-
Cevap: Karpuz aşısı naasıl yapılır?
Selahattin bey aynı domateste oldgu gibi bu konudada bizleri aydınlatırsanız sevinirim. Benim bu sorudaki asıl amacım cekirdeksiz karpuzların aşılı olduklarının söylenmesiyle alakalı. Biz kendimiz bunu başarabilirmiyiz, kendi tarlamızda yetiştirebilirmiyiz yoksa bu uzmanlık ve bilgi isteyen zor bir sürecmidir?
tesekkürler.
Comment
-
Cekirdeksiz karpuz tohumu buldum ama fiyatı anormal kilo ile falan mı satılıyor!
MAY Karpuz Tohumu NATA F1 1000 Ad
Comment
-
1000 adet diyor zaten. Bu konuda yapacağınız çok fazla bir şey yok bu tohumu alsanız bile damzıık bitki bulmakta zorlanırsınız. Ayrıca daha işin başında kaliteli tohumlarla uğraşıyorsunuz önce başarısızlık tecrübenizi atlatın bence ve olumsuzlukları en aza indirin ki o kadar güçlü bi,r ekonomiyle aşılamaya giresiniz.
Comment
-
Selahattin bey aslında yıllardır karpuz yetistiriciligi yapıyoruz, bu kondua tecrübe edindik tabi ama yeterlimidir bilmiyorum. Burda benim gibi konunun meraklısı arkadaslar adına bir soru soracagım. Şimdi biz bu tohumu alsak bile bu tohumdan çıkanları baska bir bitkiye aşılamamız mı gerekecek?
Comment

Comment