fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karpuz aşısı nasıl yapılır?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Karpuz aşısı naasıl yapılır?

Ya arkadaş ne aşı yapıp duruyorsunuz yaa. Aşı yapa yapa kabağa dönderdiniz canım Karpuzu. Yapmayın kardeşim aşı falan, rahat bırakın Karpuzuda Toprağıda. Elinizi neye attıysanız pislediniz, mahvettiniz bee. Aşıyı kendinize yapın bence, belki aklınız başınıza gelirde gerçekleri görüp, taklit etmekten kurtulursunuz..

Comment

Cevap: Karpuz aşısı naasıl yapılır?

Aşı yapıyorlarki, yerken çekirdeklri ağzınıza kaçmasın. Zahmetsiz zahmetsiz yiyin. Hani o oturuyor dediğiniz kişiler uğraşıyor. Başka ne sebebi olabilir.

Comment

Cevap: Karpuz aşısı nasıl yapılır?

Yorumunuz onay bekliyor.
        benim kişisel görüşüm kabak aşılı karpuzun çifçilerimize kısa vadede iyi para kazandırıyor olabilir ama uzunvadede insanları karpuz yeme alışkanlığı azalacağını düşünüyorum,25 sene adana’da yaşadım yaz sezonunda haftanın en az 6 günü karpuz yiyebiliyorduk ama şuan ayda 3 belki 4 defa karpuz yiyoruz ve ilerleyen zamanda karpuz yeme alışkanlığından vazgeçilecek diye düşünüyorum,tatsız tuzsuz kabak tadında bir karpuz yemek istemiyorum.tamam tonaj olarak fazla karpuz üretilebilir ama o karpuzu satamadıktan sonra bi anlamı olduğunu düşünmüyorum güzel bir tadı daha insan oğlu elbirliğiyle kaybediyor yazıklar olsun diyorum

Comment

yaw kardeşim yazmışınız yok şöyle böyle burası form bilgi paylaşılır yeri geldiğinde hırsızlıgı bile ögreneceksin teşekkür etmen gerekirken sen ne yapıyorsun

Comment

merhaba.Pazardan aldığım içi çok güzel çıkan bir karpuzun çekirdeklerini deneme amaçlı olarak yoğurt kovasına ekmiştim.Hemen hemen hepsinin çimlediğini söyleyebilirim her bir fide dalında 3 yaprak var ama çok sıkıştılar ve renkleri nedense açık balkonda soğanların yanında çıkan karpuz fidesi yaprakları daha koyu bir yeşil bunun sebebi nedir?

ve aşılama ile ilgili hiçbir bilgim yok bununla ilgili bilgisi olanların acil yardımlarını bekliyorum...

Comment

Selahattin abi ben bu işi yurtdısında yapıyorum.(moldovada)bu sistemle cok daha iyi kazanc sağlayacağımı düsünüyorum.Selahattin Abi burda anac olarak tatlı su kabağı kullanabilirmiyiz..?ilgine cok tesekkür ederim.

Comment

Susuz bir bölgede anaç oalrak kullanılacak en ideal kabak türü hangisidir acaba ?

Comment

Kabak için bir şey diyemem genellikle fide firmaları anaçlarını nasıl tedarik ediyor bilemem ancak genel olarak istediğiniz ortama uygun kabak çeşitlerinin fideleri bu iş için uygundur sonuçta kalem tarzı aşı yapıyorsunuz. Ancak bu tür aşıları seri olarak yapmadan evvel bir kaç deneme yapğıp aşı tutma oranını tespit etmek gerek diye düşünüyorum.

Comment

süper olmuş

Comment

yukarıda gösterdiğiniz şekilde yaptım.aşı nasıl tutuyor nasıl anlayacağız. bir hafta sonra mandal ları çıkardım ama boğulmuşlardı fideler bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler

Comment

Aşı yaptıyrsanız eşıda birleştirdiğiniz dokuların yara boyunca onarma dokusunuda görebiliyor olmanız gerekir. O yara iyileştirme dokuları iletimi sağladığından aşının üst kısmı gelişmeye devam eder.

Comment

Working...
                        X