fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Balkonunuzu sebze bahçesine çevirebilirsiniz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Balkonunuzu sebze bahçesine çevirebilirsiniz

ya arkadaşlar benim salkımlar bu kadar uzamıyor neden acaba

Comment

mrb arkadaslar ben melih, bende yeni sayılırım çnkü ilk cvbm. özellikle sebze yetiştirmeyi çok seviyorum. bahkonda bahçede gördüğüm heryere birşeyler ekiyorum
      ben ok41 nickli arkadasım resmine eklediği domatesin türünü merak ettim bir bilen var mı ?
      resim beni yanıltmıyorsa gövdesi uzun dallarından karşılıklı bildiğimiz ebatlarda dometesler çıkmış, merak ettim doğrusu

Comment

Arkadaşlar, Bir yıldan beri evde sebze yetiştiriyorum. Hatta topraksız tarıma geçmiş konumda olup kış boyunca ocak ayına kadar çeri domatesi yedik ve yıl boyunca da soğanımız devamlı yetişti. Tabi bu arada sebze yetiştirme sistemlerini mutfakta kurmuş durumda olup, o kadar uğraşmama rağmen kıvırcık ve roka yetiştirmeyi bir türlü başaramadım. Ancak balkonda denediğimde başarılı olabildim. Acaba gözden kaçırdığım bir ayrıntı mı var diye de düşünmüyor değilim.

Comment

merhaba,
          bende ilk defa bu sene balkonumda sebze yetiştirmek istiyorum,nereden başlayacağımı bilmiyorum..yardım edecek birileri varmı acaba?

Comment

sayın ümitutku,
            şehrinizi yazmamışsınız ama öncelikle bir saksı, içine de toprak gerekir. takiben ege'nin özelliğine has otçuluk gelir. roka, maydanoz başta hele bunları bir ekin, tadına varın, siteye girmeye devam ederseniz, yavaş yavaş çeşitleriniz çoğalacaktır inanın.
            saygılar

Comment

sebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              aslında domatesleri saksıya yapacağına kömür çuvallarına yapsan daha güzel olur bizim buralarda var çok güzel oluyolar aşağı yukarı tarladaki domateslerden farkları olmuyo güzel bir toprak haazırlayacaksın içine eskimiş hayvan gübresi 3te bir kadar sonra iki kömür çuvalını içi içe koyacaksın daha kalın olması için sonra kömür çuvalını toprakla doldurup içine domates ve saatalıkları dikeceksin süper olur birkaç edet yapsan domatese salatalığa para vermezsin birde tohumlarını kaliteli tohum alacaksın hibrit herkez imrenir domateslerine olmazsa baharda tohumcudan hibrit tohum al en iyisini kendin çimlendir yetiştir dik birazda sırık salatalığı alırsın hibrit onlar çok verimli olur güzel bir bahçen olurdu ve daha zevkli olur
              selam cuval olayını ben busene denedim sizin dediğiniz gibi tarlada yetişen ürünlerden bir farkı olmuyor avantajıda var toprak cuvaldan hava aldığı için capalama olayı olmuyor cuvalın içindeki toprağın yayılmasınada engel oluyorsunuz bende resimleri var daha sonra eklerim

Comment

Working...
              X