fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Domates fide/tohum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Domates fide/tohum

fidelerin üzerini aç zira hava sıcaklığı yeterli. üzerinin toprağı kurumayacak şekilde nemli tut ama çok fazla sulama. yani sık aralıkla ve az sula. domatesin çimlenmesi yaklaşık bir hafta on gün arasında gerçekleşiri nişan vermeye başladığını göreceksin. ama biberin çimlenmesi 15 günden önce olmaz. en ideal fide yetiştirme toprağı torftur. kolay gelsin.

Comment

Cevap: Domates fide/tohum

seracı09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      fidelerin üzerini aç zira hava sıcaklığı yeterli. üzerinin toprağı kurumayacak şekilde nemli tut ama çok fazla sulama. yani sık aralıkla ve az sula. domatesin çimlenmesi yaklaşık bir hafta on gün arasında gerçekleşiri nişan vermeye başladığını göreceksin. ama biberin çimlenmesi 15 günden önce olmaz. en ideal fide yetiştirme toprağı torftur. kolay gelsin.
      çok teşekkür ederim bir muallakta kalmıştım bende inşallah yeşerirlerde başka sebzelerde ekerim istanbulda olunca sadece balkonda yapabiliyorsunuz gerçi balkonumda kapalı pencere önüne koyacağım fakat çok rüzgar olduğu için hiç koyamadım bir problem olurma acaba gerçi akşam eve gidince hemen koyacağım pencerenin önüne iyide güneş alıyor balkon öyle fazla almıyordu bir zararı olmamıştır umarım buzamana kadar koymamamın ama dedimya soğuk rüzgar vardı iyi gelmez diye okumuştum bir sitede ama şimdi lodos ve güneş var inşallah bişiy olmamıştır

Comment

Working...
      X