fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çilek Yetiştiriciliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Çilek Yetiştiriciliği

Sayın Aliihsan, Toprak yapısı ve sulama durumu çok önemli. Eğer toprağınız çilek için uygun değilse yada çok ağır killi ve çok sulama yapıyorsanız bu tür sorunlarla sık karşılaşırsınız. Bence ilk olarak toprak ve sulama durumunu göz önüne almalısınız.

Comment

merhabalar ben bahçemde kendime kadar çilek yetiştiriyorum.daha önceki yetiştirdiğim çilekler senede bir kez meyve veriyordu.şimdi yediveren diye bir çilek edindim.kasım ayına kadar çilek yiyorum.acaba bu türde ticaretine girsem başarılı olurmuyum

Comment

toprak tahlilini yaptır .
        yeterli miktarda yer ayır . Ve benim gibi kulaktan dolma bilgi sahiplerinin değil , gerçek bilgi sahibi ziraat mühendislerinin dediklerini çok iyi dinle ve sakın vaz geçme , bu konuda yaz kış çilek yapabilirsen para kazanırsın .

Şimdiden başarılar . Ve bol kazançlar. Dilerim

Comment

hatayda çilek yetiştirmek istiyorum fideleri nereden alabilirim

Comment

Tarim ve Bahe Malzemeleri e-Ticaret Merkezi Online Alis Veris arayabilirsiniz

Comment

Cevizin altı boş duruyor.Acaba çilek ekmek istesem cevize bir zarar vermiş olur muyum...?

Comment

Ceviz ağcının iz düşümü çok geniş çileklerin gölgede kalırsa bir işe yaramaz. Ancak Cevizlerin yeni dikilmiş fidan ise cevizlerin 4-5 yaşına gelene kadar çilek dikimi yapabilirsin.

Comment

Çileği yetiştirdik diyelim,sıra geldi yetiştirdiğimiz üründen para kazanmaya....peki bu çileği kime satacağız ? Nerelere müracat etmemiz gerekli ya da bildirmemiz gereken bir yer var mı ?
                  Sonuçta tarlada çilekle bakışıp kalmak istemem
                  Bu konuda da yardımcı olursanız çok teşekkür ederim...

Comment

Hocama saygılarımı sunuyorum
                    3 Yıldır Çilekle meşgul ve diğer üyeyede katılıyor çifçiyiz ancak köyümüzden uzaktada olsak yalnış anlaşılma olmasın şehirde yaşıyoruz köylülerimiz çiftiçilik yapmıyor veya yapmak istemiyorlar maddi açıdan geneli sıkıntılar mevcut ancak biz bir kardeşimizin teşviği ile bu işi başardık sanıyorum ve bu iş bizim rüyalırımıza girer oldu her hafta sonu gider arazimizde çalışır hale geldik. 1 Dekardan 4 ton çilek almak 2. Sene 2.5 ton güzel bir mahsul belkide bu işi tarife göre yaptık ancak sonradan aşağıda bulduğum ve vereceğim linktede görüldüğü üzere dünyada ençok ürün veren çileği ekmişiz haberimiz yokmuş. Ama tabiki çilek yerini sevecek biz deniz kumunda sadece hayvan gübresi ile
                    Saygılarımla
                    Çilekçi
                    www.cilekci.com
                    5358768310
                    http://www.uzumsu.com/dosyalar/Turki..._s_528-530.PDF

Comment

Working...
                    X