İyi günler.Çok hevesli ve genç biri olarak bazı sorularım var.
Forumda aramama rağmen TAM olarak cevap bulamadım buyrun sorularım
1-Nanenin tohumu yok sanırım.Peki nasıl ekimi yapılıyor?Yani ben diğer yaza tekrar ekmek istiyorum bu tohumsuz nasıl olacak?
2-Karpuz,Biber,Limon vb gibi bazı sebze ve meyvelerin tohumlarını bloknot denilen ufak kağıt parçalarının içne koydum kurumaları için.Ve bunlar dolabımda ışık almayan bir yerde bulunuyorlar.Ama kış boyu o kağıdın ağzı açık bir şekilde kalsa bir sorun olurmu?Başka bir yere almalımıyım?
3-Çimlendirme işlemini sarella kutularının içine pakuğun arasında olurmu?
Birde pamuğumu ıslak tutacağım yoksa çicek sular gibi kabamı su dökeceğim?
Saygılarımla...
Not:Eğer bana detaylı yardım edecek bir yardım sever var ise özel mesaj ile msn adresini bildirirse çok sevinirim.
Forumda aramama rağmen TAM olarak cevap bulamadım buyrun sorularım
1-Nanenin tohumu yok sanırım.Peki nasıl ekimi yapılıyor?Yani ben diğer yaza tekrar ekmek istiyorum bu tohumsuz nasıl olacak?
2-Karpuz,Biber,Limon vb gibi bazı sebze ve meyvelerin tohumlarını bloknot denilen ufak kağıt parçalarının içne koydum kurumaları için.Ve bunlar dolabımda ışık almayan bir yerde bulunuyorlar.Ama kış boyu o kağıdın ağzı açık bir şekilde kalsa bir sorun olurmu?Başka bir yere almalımıyım?
3-Çimlendirme işlemini sarella kutularının içine pakuğun arasında olurmu?
Birde pamuğumu ıslak tutacağım yoksa çicek sular gibi kabamı su dökeceğim?
Saygılarımla...
Not:Eğer bana detaylı yardım edecek bir yardım sever var ise özel mesaj ile msn adresini bildirirse çok sevinirim.

Comment