fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kırmızı turp

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• kırmızı turp

değerli arkadaşlar kırmızı turpu normal mibzer ile ekebilirmiyiz. bu konuda bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Cevap: kırmızı turp

Normal mibzerlerde ayarlama işini zor yapabilirsiniz ancak pnomatik mibzerlerle çok rahat ekim yapabilirsiniz.

Comment

Ankara kışın Turp yetiştirmeye uygun mu?Ben üç beş gün sonra ekmeyi dişünüyorum da.

Comment

MERHABA ABİLERİM 20 DEKAR TURP EKSEM ELDEN CIKARA BİLİRMİYİM NİĞDEDE İKAMET EDİYORUM BEN ALIRIM DİYEN İRTİBATA GECE BİLİR SALCALIK BİBER VE DOMATES MEVCUT

Comment

Herkese iyigünler.Ben yıllardır Turp ekiyorum ama tabii Turpu Amatörce ektiğimden dolayı teknikleri bilmiyorum.Sorun şudur ki her Turp ekişimde bir ay bekliyorum.Ama Bir ay sonunda kazık kök diye bir şey yok ortada.Kökü incecik oluyor.Hep yaprağa veriyor enerjisini bitki.Acaba ben ne yapmalıyım?Toprağı çok iyi işliyorum.Fideleri ama geç seyreltiyorum.Trpların kökleri hep dışarıda kalıyor.Tohumdan ekiyorum zaten.Acaba sorun nerede?YArdım ederseniz çok sevinirim çünkü bu konu bayağı beni uğraştırdı...Eksik bilgi verdiysem lütfen söyleyin.

Comment

Yardım alabilirsem sevinirim...

Comment

Working...
            X