fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vermikulit kullanımı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• vermikulit kullanımı

bu gün eminönü çiçek pazarından torf perlit ve vermikulit aldım tohum çimlendirmek için vermikulit misket büyüklüğünde taşlar olarak ilk defa gördüm bilen arkadaşlar bu taşları kıracakmıyız yoksa olduğu gibi torfa mı karıştıracağız ......ayrıca bilgi için fiyatınıda yazayım bir kutusu 25 lira kutu lokum kutusu kadar
  • Fidanligi.com

Cevap: vermikulit kullanımı

Vermikuit dediğiniz pomza yada zeolit olmasın?

Ayrıca fiyatıda çok afaki geldi eğer başka bir şey değilse fiyatı inanılmaz pahalı.

Comment

bende forumda harç hazırlama bilgilerinden yola çıkarak vermikuliti ilk defa gördüm tohum harcı hazırlamada şunlar yazılıydı torf perlit vemikulit en iyi çimlenme sonucunu almak için bende yazılanı aynen aldım ...bu vermikulit yazılanlara göre bir mucizeymiş bitkiye ihtiyacı olan her tür besini sağlıyormuş ayrıca denizde çakıl taşlarına benziyor kahverengi ama deniz taşı buna göre ağır bu cok hafif kırık yerleri sert ve keskin bir madde...

Comment

Vermikulit başka şey sizin tarifiniz başka şey söyleyeyim. İşte vermikulit:

Sizinkisi işlenmemiş vermikulit bile olsa ki sanmıyorum aşırı pahalı bir şey. İnternette b,ile 10 litresi 7 liraya satılan bir ürün sonuçta.

Comment

aldığım ürün şu an işyerimde yarın resmini çeker buraya eklerim en azından arkadaşlarımıza bilgi olur alakan için teşekkür ederim sevgili dostum

Comment

vermikulit olarak aldığım nesnenin resimleri

Comment

Bu resimlerdeki ürünün adı hydroton ve tohum çimelendirmede pek ekonomik değil ayrıca çokta pahalı satmışlar daha çok bitki yetiştirmede kullanılıyor. Yinede torfla falan karıştırırsanız işinize yarar fakat aldığınız yere gidin bizzat yüzlerine söyleyin.

Comment

bu güzel ülkemizin neden ileriye gidemediği insanların birbirlerine olan güvenmeme duygusunun nedeninin bir örneği budur işte ...kör tuttuğunu zihniyeti ortadan kalkmadığı müddetçe bu böyle gider...Avusturyadan bir adet kaynak başlığı sipariş ettim fabrikanın sahibi ilgilendi 24 euro değerinde bir şey..demekki yurt dışından biri istese bu vermikulit diye verdikleri şeyi mazallah ki mazallah..

Comment

Working...
                X