fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

serada sebzecilik

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• serada sebzecilik

4m X 10 m X 1.8-2 m (yükseklik) ebatlarında bir seram var. trabzonda kendim yaptım. hobi amaçlı uğraşıyorum. bu mevsim ne yetiştirebilirim. ayrıca seradaki marul fidelerimin yapraklarını birşeyler yiyor (muhtemelen sülükler) bunun için ne yapabilirim. birde trabzon şartlarında kıştan sonra en erken domates, salatalık ve biberi ne zaman serada yetiştirmeye başlamalıyım. teşekkürler.

Cevap: serada sebzecilik

Marulların Yapraklarını Salyangoz Veya Sümüklü Böcek Denen Sürüngen Yemekte.Mücadelesi Yem Olarak Hazırlanan İlaçlar Var.
    Kış Aylarında Havanın Acık olduğu Gün Sayısının Az Olmasından Dolayı Karadeniz bölgesinde Kışın Sebze Yetiştirmek Çok Zor.Ancak Şubat Sonlarına Dogru Seranızda Yetiştireceğiniz Fideleri Mart Ortaları Veya Sonuna Doğru Bahçenize Aktararak Yetiştirebilirsiniz.

Comment

Cevap: serada sebzecilik

Seranızı ürün ekmeden önce temizliğini iyice yapın ve salyangoz sümüklü böcek için içeriden naylonun eteklerine arab sabunu sürün. Bu kayganlığı hiç sevmediklerini gözlerimle gördük. Böylece organikliği de bozmamış olursunuz.

Comment

Working...
      X