fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

domatesler sararıyor

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• domatesler sararıyor

resimdeki gibi ilk zamanlar çok iyi bir şekilde çiçeklerini actı domatesleri verdi ama daha sonra domatesler büyüdü fakat sararmaya başladı.
    yerinden hiç oynatmadım düzenli olarak 2 günde 1 suladım çileklerimde artık cicek acmıyor ve yavaş yavaş çürümeye başladı bunun hakıında siz değerli forum sakinlerine :
    bunları tekrar canlanması için ne yapmam gerekiyor önerileriniz nelerdir..
  • Fidanligi.com

Cevap: domatesler sararıyor

Yeteri kadar ışıklanma alamıyors olabilir..

Comment

hocam istanbul havasını bilersen arada bir hava bulutlanıyor ama genelde güneş ışınları saat 10 dan 5-6 ya kadar güneş altında diye 2 günde bir su veriyorum düzenli olarak ilk başlarda çok güzel ve hızlı bir şekilde büyüdü ciceklerini actı domatesleri verdi ama son 1 haftadır sanki ölüyor gibi canlı durmuyor.

Comment

Domates bitkisi suyu çok fazla sevmez, dolayısıyla 2 gündebir su vermek sakıncalı...Zaten şu aralar havalar yağışlı ve nemli..Ben kendi domateslerime en son geçtiğimiz hafta Perşembe su vermiştim...Kısacası 8 gün oldu...Haftasonu sulamayı düşünüyorum(Tabi bu toprağınızada bağlı)...ancak 2 gündebir gerçekten çok sık...Ayrıca çapa yapıp kök boğazlarınızı doldurmayıda unutmayın...

Comment

Working...
        X