fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sebze Tohumu isteyenler..

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Sebze Tohumu isteyenler..

Anadoluda uzun yıllardır ekilen sebzelerde elde edilmiş, genetiği bozulmamış tohum araştırmaktaydım ve sonunda buldum. Domates, iki çeşit biber ve patlıcan var elimde. İhtiyacım fazlasını isteyen arkadaşlara verebilirim, fakat çok fazla yok.
    Herkes yararlansın diye en fazla hepsinden 30-40 adet verebilirim. Ankara'dan talep olursa elden alabilirler.
    Bana ulaşmak için mail adresim: [email protected]

Cevap: Sebze Tohumu isteyenler..

Açıklamayı unuttum, herhangi bir ücret istemiyorum, amacım bu tohumların çoğalmasını sağlamak...

Comment

İsteyene dağıtırsan gelecek yıl kaybolur gider.Bnce o tohumları çogaltma yoluna git.

Comment

Sayın engingok ben tohumların bir kısmına talibim.Mümkünse..Gerekli bilgilerimi mailinize yolladım.Şimdiden teşekkür ederim.Saygı ve selamlarımla..

Comment

sayın engingok mümkünse biber ve patlıcan tohumlarından bende istiyorum üçer beşer gönderseniz yeter tohumları çoğaltırım eğer gönderebilirseniz özelinize gerekli bilgileri yazarım

Comment

bizim buralardada bir biber ve domates çeşidi var ve buralara ait ama domates çok lezzetlidir ama farklıdır biberse bizim ilçenin ismini taşır sivaslı biberi diye geçer ama o felaket acıdır çoğu kişi yiyemez bile genelde tarhananın içine katılır yazın fotosunu koyayım eyerki fala bilinmeyen çeşitlerse isteyenlere vere bilirim ama tam emindeyilim domatese ama biber bizim buralara ait bir biber

Comment

sayın eşkiya sizin elinizdeki domates ve biber tohumlarından bir kaçınada talibim.ben neredeyse duyduğum her tohumdan bir kaç tane istiyorum ve yetiştirmeye çalışıyorum. sağolsun sitedeki bir üyeden yer kirazı istemiştim gönderdi.şu anda fidelerim 1cm boyundalar.değişik bitkileri yetiştirmek bilmediğim çeşitleri öğrenmek iyi geliyor.biberlerin acı olması hiç önemli değil turşusu güzel olur.

Comment

tohumlardan bir kaç tanede bana verirmsin. Cevabın olursa adres bilgilerimi verbilirim. karşı ödemeli kargo ile gonderebilirsiniz.

Comment

engingok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Anadoluda uzun yıllardır ekilen sebzelerde elde edilmiş, genetiği bozulmamış tohum araştırmaktaydım ve sonunda buldum. Domates, iki çeşit biber ve patlıcan var elimde. İhtiyacım fazlasını isteyen arkadaşlara verebilirim, fakat çok fazla yok.
                  Herkes yararlansın diye en fazla hepsinden 30-40 adet verebilirim. Ankara'dan talep olursa elden alabilirler.
                  Bana ulaşmak için mail adresim: [email protected]
                  Merhaba Sayın Engin Gök, şayet halen elinizde o bahsettiğiniz tohumlardan varsa o tohumlara bende talibim. Bende sizin gibi çoğaltıp buradan paylaşım yapmak niyetindeyim. Adres bilgilerimi e-mail adresinize gönderiyorum. Selamlar.

Comment

merhaba,
                    Bu tohumlardan çoğaltan oldu mu acaba?

Comment

Working...
                    X