slm arkadaşlar be sera kurmak istiyorum nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız memnun olurum saygılar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sera satın almak istiyorum
Collapse
X
-
Cevap: sera satın almak istiyorum
Bu konuda antalya growtek fuarı (3-6 aralık) sonrasında editörlerimiz tarafından bir araştırma yazısı yayınlanacak. Sera konusunda da tavsiyelerin ve firmaların yer alacağı ve detaylı şekilde konunun ele alınacağı bir yazı hazırlanacak. Takip ederseniz sizin için faydalı olabilir.
-
Yay çatılı sera işinizi görür. 8*20 metre ebatlarındaki bir serayı çıkma ikinci el olarak bulursanız 1000 lira civarına sıfır olarak ise 2-3 bin lira civarına maledersiniz.
Paşakapı Cad. Esenbey Mah. Aytaç Apt. Altı No: 22 NİĞDE Adresinde Hizmet Tarım var oraya gidin Eyüp Sami beye gidin selamlarımı söyleyin size yardımcı olacaktır. Telefonları 0 388 213 61 91
Comment
-
slm hocam fiyat alırsanız memnun olurum derdim bahce tarım yapmak ve kendi tüketim sebzelerini üretmek saygılarımla
aslında ben büyük ytarımla uraşmaktayım 100 dekar fasulye 200 dekar buğday ve hububat tarımı yapmaktayım bu yıl kapari bitkisine takıldım bakalım ne olacak
Comment

( seracı )
Comment