fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sera satın almak istiyorum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: sera satın almak istiyorum

Trakya tarafında sera atölyemi satmayı düşünüyorum ilgilenenlere telefon numaram:05326207014 bülent usta

Comment

bülentt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Trakya tarafında sera atölyemi satmayı düşünüyorum ilgilenenlere telefon numaram:05326207014 bülent usta
      Bülent bey
      seranız tam olarak nerede?

Comment

YAVUZ TARIM ANAHTAR TESLİM SERA İMALATI VE MONTAJI
        2365472020
        2365473030
        5399848181

Comment

Biz METAS TARIM olarak sera çelik konstriksıyon imalatı yapmakda ve ayrıca anahtar teslim profesyenel sera projeleri tedarikcisiyiz.

[email protected] tel:02327823507 www.metastarim.com.tr

kerem taşcı

Comment

selamlar bende konyada bir sera kurmak istiyorum iç mekan dış mekan süs bitkileri meyve fidanları ve sebze meyve fideleri tohumdan yetiştirmek istiyorum yukarıda 8m*20m denilen sera 160 metrekaremi yoksa 8 metre yüksekliğimi anlamadım ama bana 40 50 metrekarelik yüksekliği 3,5- 4 metre olan soğuk iklim için ısıtmalı bu şartlara uygun bir sera fiyatı ne olur ve nerden temin edebilirim konya için en yakkın

Comment

Merhabalar,

Foruma yeni uye oldum, yeni yeni okumaya basliyorum. Formu kuranlara ve bilgilerini esirgemeden baslayan herkese tesekkur ederim. Ben Elektrik muhendis olarak calismaktayim.Seraciliga ilgim var bu yil isi Ukrayna da yapacagim. Seracikla ilgili birkac sorum olarak yardimci olursaniz sevinirim.

1-Suan da Turkiye de sera kurulumunun maliyeti ortalama ne kadardir. ( 1 donum kadar, cam yada plastik kaplama kullanilirsa ) - Seracilikta kullanilacak malzemenin cam yada plastik olarak farkli malzemelerden yapiliyor. Cam daha cok oneriliyor , fakat fiyati plastige gore daha yuksek bunlar hakkinda ne gibi oneriniz olabilir. Plastikle yapsam verim cama gore ne kadar duser ve fiyat farkindan yuzde kac kar etmis olurum.

2-Ayri ayri dusunulurse 1000 m2 lik bir alana (gerekli ortam sartlarinin uygun oldugu var sayilirsa ) ne kadar domates , salata , patlican elde edilir. Ve bunlarin yetisme sureleri ne kadar ve yilda ortalama kac kere hasat alinabiliniyor.?

Selamlar...

Comment

Seracılık Çok güzel.Tarım aynı kumar gibidir Ama Seracılık hariç
                Last edited by tolga somay; 22.09.14, 19:11.

Comment

Working...
                X