fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANKARADA SERACILIK YARDIM????

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ANKARADA SERACILIK YARDIM????

SEVGİLİ BAHÇESEL FORUM KULLANICILARI BEN ANKARADA ALTERNATİF ENERJİ İLE SERACILIK GİRİŞİMİNDE BULUNMAK İSTİYORUM YAKLASIK 10 DÖNÜMLÜK YERİM VAR ANKARADA;
    - YETİŞTİRİLEBİLECEK SERA ÜRÜNLERİ
    - SERLARIN KURULUMU VE MALİYETLERİ HAKINDA
    - ALTERNATİF ENERJİ KULLANIMI HAKKINDA
    - SERACILIĞIN ARTILARI VE EKSİLERİ HAKKINDA BİLGİ
    VEREBİLERSENİZ COK SEVİNİRİM TAVSİYERİNİZİ CANI GÖNÜLDEN BEKLİYORUM.

Cevap: ANKARADA SERACILIK YARDIM????

TAM BİLGİSAYAR DONANIMLI 10 DEKAR CAM SERANIN MALİYETİ 750 BİN DOLAR.
    ANCAK SİZ NASIL BİR SERA İSTİYORSUNUZ VE NE YETİŞTİRMEK İSTİYORSUNUZ.SERALAR YETİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜN ÇEŞİDİNE GÖREDE DEĞİŞMEKTEDİR.AYRICA ANKARADA ISITMA PROPLEMİNİ ÇÖZECEK ALTERNATİFLEREDE BAKMALISINIZ.

Comment

BENİM TEK PROBLEMİM ANKARADA SERANIN ISINMASI BUNU GÜNEŞ ENERJİSİ VEYA RÜZGAR ENERJİSİ İLE SAĞLAYABİLİRMİYİZ.
      ARTI ANKARADA YETİŞTİRMEK İÇİN UYGUN OLAN ÜRÜNLER NELERDİR?

Comment

Ankarada kışın kaç gün güneş bualacaksınız ki Güneş enerjisinden faydalanasınız.Bence çok zor. Ancak sıcak su termalleriniz varsa olabilir.Mesela Nevşehir -Kozaklı ilçesinde 94 c lik sıcak su kaplıcaları var.Orada yeni yeni bu işler başladı.Orası olabilir.Veya Ankarada öyle bir yer bulabilirsin

Comment

Merhaba Arkadaşım,

Senin sorununa çözüm olacak bir konu üzerinde, yoğun bir biçimde çalışmaktayız.

Özellikle seracılıkta iç anadolu bölgesindeki ısınma sorununun çözümü konusunda güneş enerjisi haricinde bir takım teknikler ile yine alternatif enerji kaynakları ile çözümler üretiyoruz ki bu konuda Isı pompası ile sera ısıtılması hakkındaki çalışmalarımız yakında sonuçlanacak.

Hali hazırda Su - su kaynaklı ısı pompası kullanarak sera iç sıcaklığının 15 derecelerde kalarak donmayı engellemesi konusunda efektif değerler elde ettik gibi görünüyor ama sezonun bitmesi ve yaz aylarına gelmemiz nedeniyle teslerimizi tamamlayamadık.

Ancak ana hedefimiz yetiştirilecek ürüne göre ortam sıcaklığını istenilen değerlerde sabit tutabilmek ve bunu iç anadolu gibi aşırı iklim şartlarının hükümsürdüğü bir yerde yapmak.

Eğer bu konuda dahafazla bilgi edinmek istersen [email protected] adresinden bana ulaşabilirsin.

Elimden geldiğince sana konu hakkındaki tecrübelerimizi aktarmaktan memnun olurum.

Saygılarımla.

Comment

merhaba ben antalyadan yazıyorum size ben önümüzdeki günlerde ankarada ful sistem sera kurucam anlaşmamızı yaptık sizede yardımcı olabilirim [email protected] ekleyin daha ayrıntılı yardımcı olayım.

Comment

bu sera kaça maal oldu ..anahtar teslim firma yerlimi..

Comment

SELAM ANAHTAR TESLİM MODERN SERALAR YAPIYORUZ EĞER İLGİLİARKADAŞALAR OLURSA DETAYLI TEKLİF VEREBİLİRİZ

SAYGILAR:
                ALİ SERBEZ
                ASYA MODERN SERA SİSTEMLERİ
                mersin/türkiye
                [email protected]
                www.asyasera.com

Comment

UrVe Teknoloji olarak alternatif enerji kaynakları ile ısıtma ve soğutma sistemlerinin uygulamalarını yapmaktayız. erciyes ünv. teknopark bünyesinde alternatif enerjisistemler ve sera konusunda üniversite onaylı projeler hazırlıyoruz.
                  ilginiz çekerse anahtar teslim proje için irtibata geçiniz.
                  [email protected]

Comment

ANAHTAR TESLİM SERA İŞİNİ İTİNA İLE YAPIYORUZ REFERANSLARIMIZ BOLDUR
                    YAVUZ TARIM
                    5332075767

Comment

tarlam,çubuk sünlü mahallesinin çay üstü mevkisindedir.ankara çubuk ana yoluna yaklaşık olarak 300 400 metre mesafededir ana yola yakındır.hava alanına en fazla 5 klm mesafededir. iddia ediyorum verim olarak çubugun en verimli topraklarına sahiptir.sera bağ bahçe yapımına son derece uygun bir konumdadır ve yakınlarında seracılık yapılmaktadır.istenildinde isterseniz sondaj vurdurup 10 metreden su çıkartabilirsiniz.istersenizde tarlam zaten çubuk çayının sınırındadır hortumda atıp çaydan sınırsız bi şekilde faydalana bilirsiniz.tarlamıza giden iki tane yol bulunmaktadır.projedede tarla yol kenarında gözükmektedir yola cepheli bir konumdadır.makul değerdeki daire ve araçlarınızlada takas yapıla bilir.ciddi alıcı arkadaşlar bana bu numaradan ulaşa blirler.05452155966.ankaraya en fazla 25 dk uzaklıkta

Comment

YAVUZ TARIM ANAHTAR TESLİM SERA İMALATI VE MONTAJI
                        2365472020
                        2365473030
                        5399848181

Comment

eğer alternetif enerjilihibe projelerinden faydalanmak isterseniz projenizi prosedüre göre yapmalısınız ama kendi bütcenizden karşılayacaksanızAnkara sartlarına uygun olan sizin kolay bulup ucuza mal edebileceğiniz alternatif enerji kaynagından faydalana bılırsınız ve hibede ki alternatif ısının güneş enerjisi yada rüzgar enerjisi olmak zorundadır bunlar ankara şartlarında her ikiside zor.Donanımlı bir sera için (enerji)yakıtınızın ne olduugunu soylediginiz takdirde size yardımcı olmaya çalışırız.

Biz METAS TARIM olarak sera çelik konstriksıyon imalatı yapmakda ve ayrıca anahtar teslim profesyenel sera projeleri tedarikcisiyiz.

[email protected] tel:02327823507 www.metastarim.com.tr

kerem taşcı

Comment

iyi günler bana ankarada 500 m2 sera iklimlendirme projesi lazım yardımcı olabilecek birisi varmı?

Comment

Working...
                            X