fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aydın Bölgesinde yapılması planlanan jeotermal ısıtmalı sera projesi için yardım ve desteklerinizi bekliyorum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Aydın Bölgesinde yapılması planlanan jeotermal ısıtmalı sera projesi için yardım ve desteklerinizi bekliyorum

İlgilenen arkadaşlar;
    Aydında yapılacak jeotermal ısıtmalı seracılık için fizibilite bilgilerine ihtiyacım var. yardımcı olabilir misiniz

Cevap: Aydın Bölgesinde yapılması planlanan jeotermal ısıtmalı sera projesi için yardım ve desteklerinizi bekliyorum

Aydın Bölgesinde yapılması planlanan jeotermal ısıtmalı sera projesi için yardım ve desteklerinizi bekliyorum

bende başlığı okuyunca para isteyecksin sandım yardım mardım deyince ama istediğin bilgiyse herkez yardımcı olur mezara götürecek deyillerya bilgileri:d

Comment

Cevap: Aydın Bölgesinde yapılması planlanan jeotermal ısıtmalı sera projesi için yardım ve desteklerinizi bekliyorum

mrb. ben size yardımcı olabilirim işim gereği lütfen öğrenmek istediklerinizi sorun.ben antalya/kumluca dan yazıyorum size seracılıkla ilgili a'dan z'ye her türlü faaliyet bizde..ilginize

Comment

ben aksarayda jeotermal ısıtmalı sera maliyet hesabı yapmam lazımda yardımcı kaynagı olan var sa bitirme ödevim bi yardımcı olurmusunuz

Comment

Merhaba,
          Biz METAS TARIM olarak sera çelik konstriksıyon imalatı yapmakda ve ayrıca anahtar teslim profesyenel sera projeleri tedarikcisiyiz.

[email protected] tel:02327823507 www.metastarim.com.tr

kerem taşcı

Comment

Working...
          X