fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakla arıyorum. ( bir rahatsızlık için )

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bakla arıyorum. ( bir rahatsızlık için )

Arkadaşlar kayın pederimin sol kolunda halsizlik var günlük ilaç tedavisiyle bile işlevini tam olarak göremiyordu, yani örnek olarak araç kullanamıyordu. Sonrasın da baklayla tanıştı ve sonrasında Selanik tan bi kaptırdımı İzmir de oluyor. fakat mevsiminde olmadığımız için dondurmuş olduğumuz stoklar da tükenmiş durum da. Eğer biliyorsanız bakla üreten bir seracıyı ve ya seracıların yoğun oldukları bir yeri bana yazarsanız çok sevinirim minnettar kalırım.

Cevap: Bakla arıyorum. ( bir rahatsızlık için )

Sn.erkangül.
    Baklanın ağrılara iyi geldiğini ilk defa duyuyorum. Bu konuda bilginizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Comment

Sn.erkangul
      Kış aylarında tüketmek üzere elimde birer pişirimlik dondurulmuş taze bakla ve iç bakla mevcut. İstreseniz size göderebilirim. İsim ve adres bilgilerinizi özel mesaj veya o543 744 46 96 nolu telefonuma bildiriniz. Selamlar.

Comment

Sn Engin bey (amatörce), alakanızdon dolayı çok teşekkür ederim. Hassasiyetiniz beni mahcup etti doğrusu. Ben Pankinson rahatsızlığı için aradığım taze baklayı Gaziantepte kendisi de Pankinson hastası olan bir arkadaşımızdan buldum. Allah rızası için yaptığını söyledi ve birkaç güne kadar hasat alacak ve 30 kg kadar gönderecek inşallah. Ben de buradan yunanistana kayınpederime götüreceğim. Yani ilginizden dolayı teşekkür ederim Engin bey Allah razı olsun. Sizin ve diğer üyelerin Kurban bayramı mübarek olsun.

Comment

Eğer Pankinson hastalığı için bu kış aylarında bakla arayan olursa...
          Gaziantepten
          Mehmet Akif Özsoy
          0535 555 40 18
          0342 341 9697 bu arkadaşımıza ulaşabilirler.

Comment

Sayın erkangül,
            Yeni sezon için bakla ektim, ihtiyacınız olursa arayınız. Lütfen kayınpederinize geçmiş olsun dileklerimi iletiniz. Bu vesile ile sizin ve ailenizin Kurban Bayramını kutlarım. Selamlarımla

Comment

Working...
            X