fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Topraksız Tarım Sera Sulama Sistemleri

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Topraksız Tarım Sera Sulama Sistemleri

İlk video yabancı bir yapımcıya ait. Damla sulamadaki teknik ayrıntılar teknik çizim olarakta videoda gösterilmiş.
    TOPRAKSIZ TARIM SERA SULAMA SİSTEMLERİ.avi - YouTube
    Aşağıdaki video ise ülkemizde topraksız tarım çalışmalarına bir örnek. Modern olarak hazırlanan bu tesis, kuruluşundan hasat dönemine kadar filme alınmış ve kısa bir video olarak sunulmuş. Çok güzel bir çalışma olmuş.
    KAHVECİOĞLU TOPRAKSIZ TARIM SERA - YouTube
  • Fidanligi.com

Yukarıdak videoda, ülkemizde yapılan bu tesis, Antalya-Manavgat Oymapınar'da, Kahveci oğlu Tarım tarafından yapılmış.

Comment

selam ben eskişehir sarıcakayadan yazıyorum 2 dönüm sera da salkım domates yetiştiriyoruz.bu seramızın 350 m2 sinde topraksız tarım denemek istiyorum ama bunu manuel olarak yapacağım.anlayamadığımız birşey var.besin solüsyonunu veriş tekniği.şuanki sistemimizde kuyudan çekilen suyu gübre tankınndan gübreleyerek veriyoruz.ama topraksız tarımdabu şekildemi yapacağız peki böyle ise bu seramızda 800 adet domatesimiz olacak damlama sistemimiz varmotorun kuyudan çektiği suya karıştırarak mı vereceğiz.böyle ise ne kadar besin vereceğiz.ve bu besinleri nereden tedarik edebiliriz.yardım edecek olan varsa teşekkür edeim.

Comment

atak26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        selam ben eskişehir sarıcakayadan yazıyorum 2 dönüm sera da salkım domates yetiştiriyoruz.bu seramızın 350 m2 sinde topraksız tarım denemek istiyorum ama bunu manuel olarak yapacağım.anlayamadığımız birşey var.besin solüsyonunu veriş tekniği.şuanki sistemimizde kuyudan çekilen suyu gübre tankınndan gübreleyerek veriyoruz.ama topraksız tarımdabu şekildemi yapacağız peki böyle ise bu seramızda 800 adet domatesimiz olacak damlama sistemimiz varmotorun kuyudan çektiği suya karıştırarak mı vereceğiz.böyle ise ne kadar besin vereceğiz.ve bu besinleri nereden tedarik edebiliriz.yardım edecek olan varsa teşekkür edeim.
        mehmetfatih üyenin sayfasına girin (gelişmiş aramadan mehmetfatih veya 320 M2 deneme serası yazın). Sayfasında konu ile ilgili bilgiler var.

Last edited by ykaya1948; 26.12.13, 11:18. Sebep: link ilavesi

Comment

Working...
        X