fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Salatalık Tohumu almak istiyorum..

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Salatalık Tohumu almak istiyorum..

Arkadaşlar;

480 m² serada perlit üzerinde çıtır salatalık yetiştirmek istiyorum..Seram inşaat halinde..Bir taraftan da tohum olayını halletmek istiyorum..En iyi çıtır salatalık tohumunu nereden temin edebilirim..Bir arkadaşım tohumları Hollanda'dan temin etmişti..Hasat zamanı dalından koparıp yeme fırsatı bulmuştum ve gerçekten çok güzeldi..Siz ne tavsiye edersiniz..? Bu konuda bana verebileceğiniz tohum ismi, firma ismi,irtibat bilgileri vb bilgi var mı? Teşekkürler..
  • Fidanligi.com

İstanbulda Kaya Tohumculugu arayabilirsiniz 0212 518 16 41 Sami KAYA

Comment

Teşekkürler..

Comment

s.a öncelikle burası yerimi bilmiyorum ama bende sera yapmak istiyorum maliyeti hakkında bilgi verir misiniz birde tavsiye edebileceğiniz bir yervarmı

iyiçalışmalar ve hayırlı bolkazançlar diliyorum

Comment

Arkadaşım, sera maliyetleri konusunda çok çeşitli maliyeyet fiyatlarından bahsediliyor..Bu yapmak istediğiniz seranın tipine göre değişkenlik gösteriyor..Benim kendi seramın maliyeti hakkında bilgi verebilirim..Sera inşaatı yapan firmaların 10.000 tl ye kurarız dediği serayı ben kendi imkanlarımla 3.000 tl gibi bir fiyata bitireceğim..İşçiliğini kendim yapıyorum..Sera kuran firmaların ki gibi hızlı ve pratik bir şekilde yapamayacağım belki ama yine de iyi bir serada olması gereken herşey olacak..Ayrıca serayı kendimin yapıyor olması beni manevi yönden motive ediyor..eğer imkanınız var ise serayı kendinizin kurmanızı tavsiye ederim..İyi çalışmalar..

Comment

Working...
          X