fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Topraksiz Tarim

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Topraksiz Tarim

Sayın selsarac bilgileriniz için çok teşekkürler gayete açık ve basit açıklamışsınız bu durumda benim 10 adet fidem için çiçeklerini sallama yöntemi çok da zahmetli görünmüyor verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Comment

modern sera konusunda uzman ekibimizle topraksız tarım seraları anahtar teslimi projeler ' hizmet veriyoruz......

Comment

Sayın Modernseratech, yaptığınız seraları, firmanızı ve seracılıkla ilgili müşterilerinizin size sıkca sordukları soruları BLOGSEL servisimizden sınırsızca fotoğraflı videolu sanki sizin ikinci bir firma siteniz gibi açıklayabilir ve kendi sitenizden yorum alıp cevaplar gibi yayınlayabilirsiinz. Blogsel servisimizi kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca seracılık faaliyetlerinizi de oldukça merak ediyor ve sizinle soru cevap şeklinde BLOGSEL servisimizde yazışmak istiyorum. Tahmin ediyorum ki diğer üyelerimiz de size ait sayfalardan birçok sorular soracaklardır. Firmaları ilgilendiren ticari konuların forumselden konuşulması uygun görülmemektedir. Bu nedenle BLOGSEL i sizin için tasarladık. Saygılarımla...

Comment

sayın selsaraç ilginizden dolayı çok teşekkür ederim

sizlere bilgi aktarımı konusunda yardımcı olmaya çalışmak istiyorum

Comment

Merhaba,

İstanbul Durusu Terkosda seracılık yapabileceğim 8 dönümlük bir arsam var. Bu konudaki fizibilite çalışmasına yeni başladım.

Arsanın kuzeyde olması, rüzgarı fazla alması, bölgeye kurulan rüzgar gülleri dezavantajı, rüzgar kıranlar ve ağaçlandırma ile başa çıkılabilir mi henüz araştırıyorum. Bölgedeki Terkos gölü ise iyi bir avantaj.

Isıtmayı güneş enerjisi ile sağlamak yeterli gelir veya gelmez (elektrik hattının yakında olması takviye sağlayacaktır) bu da henüz araştırma safhasında.

Topraksız tarım yapılacak bu serada ürün olarak domates, marul veya çiçekçiliği araştırıyorum. ürün, lokasyon ve ilgili konulardaki her tavsiyeniz çok değerli olacaktır.

Teşekkürler,
            İyi çalışmalar.

Comment

Sayı Selsarac,terasımda çiçek ve sebze yetiştirmek istiyorum.Toprak bulmak ve taşımak çok zahmetli.Katı ortamda topraksız tarım fikri bana çok cazip geldi ancak bu konuda hevesli olduğum kadar da bilgisizim.Bu konudaki yazılarınızı okudum.Besin çözeltisinden söz ediyorsunuz ama verdiğiniz formüller büyük ölçekte ve hazırlanması uzmanlık isteyen bir iş gibi geldi.Besin eriyiği küçük ölçeklerde hazır olarak satılıyor mu? Evet ise,nerde bulabilirim? Her bitki için farklı eriyik mi gerekir? Katı ortam organik materyali için hepsinden yapılan karışımın daha iyi sonuç verdiğini okudum.Hepsi bir arada satılıyor mu?Kendimiz karıştırırsak oranları ne olmalı? Bu hazırlanan karışımın maksimum etki süresi ne kadardır?Belli bir süre sonra bu maddelerin yenilenmesi ya da takviyesi gerekir mi?

Teşekkürler,kalın sağlıcakla

Comment

Topraksız tarım konusunda forumumuzda aktif bir çalışma yoktur. Kardeş forumumuz olan www.agaclar.net sitesinde çok güzel çalışmalar bulacaksınız.

Comment

Working...
                X