fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşılı fide

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• aşılı fide

aşılı domates hakkında bilgi almak istiyorum buraya yeni üye oldum
  • Fidanligi.com

aşılı fide

aşılı domates yetiştirirken bi sorunla karşılaştık.anaçla kalemi birleştirdik kafalarda kesildi her şey yolunda giderken kotiledon yaprakları kahverengileşti ve dökülmeye başladı bunun neden ne olabilir?

Comment

Cevap: aşılı fide

Kotiledonlar zaten kurur eğer gerçek yapraklarda sorun varsa o zaman uyuşmadığını veya aşının tutmadığını ya da aşının uyuşmadığını anlayabiliriz.

Comment

Bilge su selahattin beyin dediği gibi kotiledonun düşmesinde sorun olmaz sorun eğer diğer yapraklarda değişiklik varsa endişe edin.

Comment

selahattin bey teşekkür ederim.bizim yaptığımız aşılar tutuyor ve tuttuktan sonra başları kesiliyor.çift kafanın olabilmesi için kotiledonların sağlam olması gerekiyor ama biz bir yerlerde yanlışlık yapıyoruz ve bitki çift kafayı veremeden kotiledonlarını kaybediyor.nerede yanlış yaptığımı bulamıyoruz?

Comment

Aşıyı yaptıktan sonra mutlaka serin ve hişyenik bir yerde bekletiyor musunuz aşının tuttuğundan emin olana kadar? Ve birde lütfen resim ekleyiniz.

Comment

teşekürederim salahattin bey.biz sorunu çözdükk ama yardımınz için tekrar teşekkür ederim!

Comment

Sevgili bilge su, sorunun çözümünü bizde duyalımda okuyanlar merakta kalmasın ve ayrıca bilmiyorsak bizde öğrenelim değil mi?

Comment

Evet şimdi bende merak ettim aşılı fide hakkında öğrenileçek cok şey var

Comment

Working...
                  X