fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Serada yetiştirilicek en iyi pazarlanan ve fiyat yönünden gayet iyi olan ürün..

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Serada yetiştirilicek en iyi pazarlanan ve fiyat yönünden gayet iyi olan ürün..

İİ GÜNLER USTALARIM YAPTIGIM ARAŞTIRMAYA GÖRE SERADA EN İYİ YETİŞEN VE PAZARLAMASI EN İYİ OLAN ÜRÜN DOMATESDİR..1.500 CİVARI.PATLICAN GAYET YÜKSEK AAMA PAZARLAMA İMKANI ÇOK KISITLI,PATLICAN ÇOK OLMAZSA OLMAZ DEGİL AMA DOMATES KIŞ MEVSİMİDE OLMAZSA OLMAZLARIMIZDAN.FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.KENDİMCE UFAK Bİ HESAP YAPTIM 1 DÖNÜM SERADAN 10 TON DOMATES ALSAM 15 000 TL YAPAR ..GAYET İİ BNCE
  • Fidanligi.com

zergilli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İİ GÜNLER USTALARIM YAPTIGIM ARAŞTIRMAYA GÖRE SERADA EN İYİ YETİŞEN VE PAZARLAMASI EN İYİ OLAN ÜRÜN DOMATESDİR..1.500 CİVARI.PATLICAN GAYET YÜKSEK AAMA PAZARLAMA İMKANI ÇOK KISITLI,PATLICAN ÇOK OLMAZSA OLMAZ DEGİL AMA DOMATES KIŞ MEVSİMİDE OLMAZSA OLMAZLARIMIZDAN.FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.KENDİMCE UFAK Bİ HESAP YAPTIM 1 DÖNÜM SERADAN 10 TON DOMATES ALSAM 15 000 TL YAPAR ..GAYET İİ BNCE
    1 dönüm domates serası ve 15000 TL kazanç.zergili kardaşım aman yaptığın hesaba güvenip sera falan kurayım deme.

Comment

Kardan kastım 15.000 tl lik mahsul kaldırmak masraflar hariç tabi

Comment

1 dönüm toprakta üretim yapılacak, ısıtmasız,oluklu,oluk altı direk yüksekliği 2,5 mt.seranın kurulum maliyeti ortalama 15 000 TL dir.

Bilgi ve tecrübeye sahipseniz ve ocak,şubat,mart ve nisan aylarında domates,salatalık,biber,patlıcan vb. ürün yetiştirebilirseniz.ortalama 10 000 TL kazanırsınız.Yarısı masrafa gider 5000 TL size kalır.

Doğru sera kurulumu.
        Doğru çeşit şeçimi.
        Doğru zamanda üretim = Parasız kalmaz, muanete muhtaç olmazsınız.

Ciddi olarak düşünen varsa yardımcı oluruz.
        Ama tecrübe parasız olduğu için itibar edenine pek rastlamadım şimdiye kadar.Ne hikmetse hep musibetle öğrenmeye çalışır bizim millet.

Comment

Working...
        X