ben bir sera ustasıyım sera nın her türlüsünü yapabilme kabiliiyetine sahibim fakat türkiyede bu moderin sera imalatının patenti daima yurt dışı kaynaklı oluyor bizlerde onların sistemleri dogrultusunda çalışmak zorunda kalıyoruz ben antalya serikte geçen yıl türkiyede yapılan ilk katlana bilir seranın montajını yaptım sistem okadar basit bi sistemki demirciyim diyen veya kaynakcıyım diyen herkes bu kurulumu yapa bilir ama malesef biz bu sistemi yurt dışından getirtip yapmaya şalışıyoruz belki imkanlarımızın yetersizliginden kaynaklanıyor dersiniz fakat bu ülkede okadar bu işe para yatıranlar varki lütfen bu konuyla ilgili birşeyler yapılsın yani kendi sistemimizi kendimiz çok rahat şekilde üretir başarırız yeterki bu işe birileri el atsın hollandadan ve canadadan getirilen mazememizin nakliye maliyetine zaten biz burda üretimini yaparız türkiyede bir aytekin sera var onunda yeterince üretim yapa bilme kapasitesi sınırlı kendi alanında mükemmel üretim yapan bir şirket fakat türkiye hatta dünya bu moderin sera konusunda henüz çok aç bu pazarda bizimde bir payımız bizimde bir katılımımız olsun yardımçı olunursa her türlü üretim imalat montaj yapmak kolay yeterki başlansın namık yalçınkaya 05396081152 nolu telefondan fikirlerinizi paylaşmak isterim saygılar

Comment