fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PENDİKTE SERA ÇİÇEKÇİLİĞİ

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• PENDİKTE SERA ÇİÇEKÇİLİĞİ

MARHABALAR ARKADAŞLAR PENDİKTE SERALARDA ÇİÇEKÇİLİK YAPMAK İSTİYORUM
    1500 m2 SERA MEVCUT ŞU AN SEBZECİLİK YAPIYORUM ÇİÇEKÇİLİĞE DÖNMEK İSTİYORUM ÇİÇEK PAZARLAMA KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM......

Cevap: PENDİKTE SERA ÇİÇEKÇİLİĞİ

İç mekân mı yoksa kesme çiçekçilik mi. Başlamadan önce piyasa araştırması yapınız.

Comment

kesme çiçek değil peyzaj için kullanlan süsbitkileri mevsimlik çiçekler vs... tarzı bir şey düşünüyorum

Comment

Pazarlama konusu sizin gayretinize bağlı. Size biz yetiştirme teknikleri hususunda yardımcı olabiliriz.

Comment

pazarlama konusunda sağlam bağlantılarının olamsı gerekiyor çünkü marmara bölgesini yalova merkezli üreticiler parsellemiş durumda bu nedenle mal vericeğin yerlerin planlamasını iyi hesaplaman gerkyor kadreşim emin ol pazar üretimden daha zor.çünkü fidanlıkarda 2 krtet geçerli bir ucuz bitki 2 temiz bitki temzikil sana kalmış bi etken ama ucuza verebilmen için yüksek üretim ile gelen sürüm karı yapman grekiyor kardeşim bunu yapman içinde 1500 m2 lkik alan yeterli gekmeyebilir ama başlangıç için ve ilk zamanlar para kazanmasamda olur diyosn olabilir sevgili kardeşim

Comment

Working...
          X