fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fuara katılacak sera firması arıyoruz.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Fuara katılacak sera firması arıyoruz.

Değerli arkadaşlar 11 Ekim 2009 Pazar Günü Uşak Merkez Sarıdere Köyünde gerçekleşecek olan İLK PULLUK TÖRENİ yani şenliğimizde tarım ve hayvancılık ile ilgili alet malzeme üreten veya satan firmalara davet etmekteyiz. Bu bağlamda belirtilen tarihte Uşak iline yakın illerden fuarımıza katılmak isteyen sera firması var mıdır?
    Köyümüz Uşak ta Dikendere havzasında bulunmaktadır. Havza etrafında bir çok köyün arazisi vardır. Sera için uygun toprak ve iklime sahip olunmasına rağmen bir kaç köylü dışında sera yapan yoktur. Ancak son iki yıldır köylülerimiz sera cılık yapanların kazançlarını gördükçe bu işe merak salmışlar fakat istedikleri gibi seraya sahip olamamışlardır. Bu sebeple fuardan bir gün önce serasını kurarak tanıtımını yapan firma, uygun vade seçenekleri ve uygun fiyat sunduğu takdirde Dikendere havzasına en az 20 tane sera kurumu yapacaktır.
    Fuarımıza katılabilecek sera firmalarının 7 gün içinde bize ulaşmalarını bekliyoruz. Uşak ilinde sera üretimi yapan firma yoktur. Şenliğimiz Tarım İl Müdürlüğünün gözetiminde gerçekleşecektir.
    En derin saygılarımla.
    Yılmaz YAVUZ Sarıdere Köyü Şenlik Organizatörü
    Tel:0 505 392 78 75

Cevap: Fuara katılacak sera firması arıyoruz.

allah kolaylıklar versin umarım istediğiniz seracıları bulursunuzz

Comment

Yılmaz Bey Organizatör firma hanğisi ve adresi.

Comment

Teşekkür ederim Akçabey. Ben ne tarımcıyım ne ziraatçiyim, milli eğitim müdürlüğünde memur olarak çalışıyorum. Kendi köyüm olan Sarıdere yararına bir şenlik düzenleyeceğim. Hem köyümüzün tanıtımı hem de insanımızın daha bilinçli tarım ve hayvancılık yapması için.

Comment

Sayın Ubeyd, organizatör firma yok. Ben organize ediyorum. Köy ihtiyar heyeti toplantı yapıp şenlik/fuar yapılması yönünde karar aldı. Konuyla ilgili çalışmaları yapma yetkisini de bana verdiler. Amacımız tarım ve hayvancılık ile ilgili en az 10 tane firma bulup onların güzel birer stand açmasını sağlamak. Bu firmalar traktör bayileri, süt sağım makineleri bayileri, biçer döver firmaları, zirai ilaç bayileri, seracılar, tohum saçma makineleri, yemciler, gübreciler vs. tarım ve hayvancılık ile ilgili tüm firmalar olabilir.

Comment

Tanıdıgım firmalara haber edeceğim ve telefonunuzu vereceğim ama benim dediğim firmalar o tür küçük organizasyonlara pek sıcak bakacagını zannetmiyorum.

Comment

Firmalar bir gün önce köyümüze gelerek stantlarını hazırlayacaklar. Şenlik günü cirit külüplerinin gösterisi ile proğram başlayacak. Protokolün konuşmasından sonra törenle ilk pulluk toprağa atılacak. Bundan böyle her yıl Tarım Sezonu törenlerle başlayacak. Standların gezilmesi, en güzel buzağı yarışması, en güzel kuzu yarışması, en güzel balkabağı yarışması yapılacak. Türk Halk Müziği Türkiye birincisi bir kızımız tarafından türkü konseri verilecek. Ispanaklı, peynirli, susamlı kabak bükmeleri satışı yapılacak. Yarenler Halk Oyunları gösterisi vs. olacak.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Tanıdıgım firmalara haber edeceğim ve telefonunuzu vereceğim ama benim dediğim firmalar o tür küçük organizasyonlara pek sıcak bakacagını zannetmiyorum.
                Sayın Ubeyd, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Organizasyonumuz küçük ama bir ilk. Uşak ilinde ilk kez fuar düzenlenecek, Türkiye de ilk kez tarım sezonu törenle başlayacak, Uşak milletvekiline pulluklu troktör kullandırmayı düşünüyoruz, Dikendere havzasındaki köylüler ilk kez sera firması ile biraraya gelmiş olacaklar. Dedim ya Uşakta sera üretimi yapan sera malzemesi satan firma yok.
                Sarıdere Köyünde şenlik yapılacak alan toplam 5000 metrekare. İnşallah daha çok firma bulunur da hem gelen firmalar hem katılımcılar hem de köyümüz sevinir.

Comment

Özellikle Ege Bölgesindeki Bahçesel üyelerinden yarın yani perşembe günü güzel haberler bekliyorum arkadaşlar. Bize bir sera yapımıyla uğraşan firma bulun. Hem şenliğimizde standını açsın hem de iş bağlantısını kursun. Malum devletimiz sera kurmak isteyen çiftçilerimize çok uygun ödeme koşulları ile kredi desteği sağlıyor. Sadece devletimiz değil 3-4 tane banka da bu kredileri sağlıyor. Firmanın yapacağı sadece iki veya üç çeşit serayı bir iki gün önceden kurmak ve şenlik günü tanıtmak. Tabiki nakliyesi kurulumu görevlileriyle masraf yapacak ama iş bağlantılarını sağladığında masrafını fazlasıyla geri alacak. İyi akşamlar diliyorum sizlere.

Comment

Fuara katılabilecek sera firması bulamadık değil mi arkadaşlar? Neyse sağlık olsun. Çalışmaya devam...

Comment

Yok yok yok yok Bir tane sera firması da gelirim demiyor. Yer kirası stant ücreti diye bir şey yok. Ben sadece bizim köyümüz ve köyümüzün çevresindeki köyler profosyonel sera görsünler istiyorum, bilgi edinsinler, pazarlık etsinler, profosyonel seralar kurdursunlar istiyorum.

Comment

sayın yetkili mesajınızı geç okudum fakat yinede sizlere bilgi vermek isterim biz mersinde sera üreten bir fabrikayız belki bu konuda sislere yardımcı olabiliriz sizn ç,ifçilerinizin yapmak istediği ekonomik maliyette bir sera sanırım eğer talep hala varsa sizleri bilgilendirmekten memnun olurum gerekirse sizleri ziyarete gelirim biz demonte saralar yapıyoruz yani kaynak kullanmadan tamamen civatalı sistem7-8 yıldır profosyonelce bu işi yapıyoz sitemizi incelemek isterseniz www.asyasera.com adresindir detayları görebilirsiniz..simdiden teşekürler

saygılarımla;
                        ALİ SERBEZ
                        ASYA MODERN SERA SİSTEMLERİ
                        MERSİN/TÜRİYE
                        03242293251
                        05309394808

Comment

yılmaz bey selamlar mesajınıza yanıtladım eğer irtibata geçersek sislere yardımcı olabiliriz..

Saygılar
                          ALİ SERBEZ
                          ASYA MODERN SERA SİSTEMLERİ
                          03242293251
                          05309394808
                          [email protected]
                          www.asyasera.com

Comment

Ali bey öncelikle mesaj yazmanıza çok sevindim. Bu ince davranışınızdan dolayı size teşekkür ederim. Ben Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak görev yapıyorum. Diğer taraftan süs hayvanları, kuluçkacılık, halk oyunları gibi değişik hobilerim var. Bunların yanısıra köyümün daha gelişmesi için elimden geldiğince, toplantı, şenlik, fuarlara götürme gibi faaliyetlerle onları bilgilendiriyorum. Sizin de yazdığınız gibi köylülerimiz düşük maliyetli sera peşindeler. Ben yarın sabah köyümüze gideceğim. köylülerimizle bi görüşeyim. Sera talepleri devam ediyorsa Köy Muhtarı ile sizi telefonda görüştüreyim. Umarım hayırlı bir netice çıkar. Saygılarımızla...
                            Yılmaz YAVUZ 0505 392 78 75 UŞAK

Comment

Working...
                            X