fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makinesi Tavsiyesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Çapa Makinesi Tavsiyesi

İyi akşamlar,
    Ankara Gölbaşı'nda 1500 m2 lik villa bahçem var. Buraya çeşitli meyva ağaçları diktim. Arazi yapısı (az) meyilli. Sertlik orta derece denilebilir. Bu bahçe için en ekonomik (sorun çıkarmayacak) çapa makinası markası ve modelini öğrenebilir miyim? Ve birde Ankara' da nerden temin edilebileceği hakkında bilgi alabilirsem süper olur. Bir an önce almak istiyorum. Saygılar.

Cevap: Çapa makinası tavsiyesi

Ulus, POSTA

Comment

Cevap: Çapa makinası tavsiyesi

Hataen yanlış mesaj gönderdim. Ulus, POSTA caddesi ÖZAYLAR'a gitmenizi öneririm.

Comment

Cevap: Çapa Makinesi Tavsiyesi

iyi günler ben Nazilliden benimarazi meyilli vebiraz yamaç bununiçin çapa makinası öneriniz varmı

Comment

Kısa bir zaman içerisinde birkaç arkadaş ile birlikte size de yamaç araziler için tasarlanmış özel bir çapa makinasının video görüntülerini yollayacağım. Beğenirseniz sipariş verirsiniz.

Comment

aliatıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            iyi günler ben Nazilliden benimarazi meyilli vebiraz yamaç bununiçin çapa makinası öneriniz varmı
            Beyefendi benim araziyi ben az meyilli sanıyordum ama meyilin öneminden çok arazinin sertliğinin daha önemli olduğunu anladım. ben bertolini aldım kayışlı model. arazinin hakkından iyi geliyor. tavsiye ederim ama paranız varsa şanzumanlı alın evladiyelik olsun. sonuçta tavsiye ettiğim kayışlı model malum.

Comment

kaan 60s oturaklı çapa makinesi almak üzereyim acaba kullanışlı mı birde yamaç taşlı arazilerde de kullanılabiliyormu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Comment

kusura bakmayın acemiyim galiba yanlış yere yazdım

Comment

Bu konuya bir işaret koyalım....

Comment

Kaan 60 s capa makınası almayı dusunüyorum kullanıslımı sorun cıkarırmı yedek parca durumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim

Comment

merhaba. benim 8000 m2 tarlam var. 3 senelik 200 adet ceviz fidanı ekili. bu çapa makinesi işimi ne kadar görür veya görür mü.bana tavsiye edeceginiz çapa makineleri varmı
                      Last edited by ismailyokuş inegöl; 06.06.15, 12:52.

Comment

merhaba ismail bey;ben de sizin gibi araştırma yaptım ve bizim buralarda fındık bahçesin de ve normal bahçeler de en çok yağmur yet 510 ,ondan sonrada taral 41 m ve taral 51 m yaygın olarak kullanılmakta .fakat ağırlıklı olarak yağmur yet 510 kullanıllıyor,kullanımı tarala göre daha rahat sanki.sizde araştırın biraz isterseniz,sonuçlarını paylaşırsanız bizde görürüz kolay gelsin.

Comment

İsmail bey her alanda olduğu gibi tarım faaliyetlerinde de her alet ve ekipman ihtiyaç oluyor. 8 dekar bir alan için ağır toprak işleme konusunda küçük traktör daha iyi olur. Satın almanın yanında yılda üç-beş sefer kiralamak mümkün. Bununla beraber ağaç diplerini ve diğer işleri güçlü bir çapa makinası yapabilir. Çok küçük olanları fazla bir iş görmüyor.

Comment

Working...
                          X