fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makinesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Çapa Makinesi

Arkadaşlar tps mondial greeny el traktörlerini fiyat ve özellik olarak uygun buldum ancak kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşırlarsa memnun olurum.

TPS MONDIAL SPECIAL GREEN 10 HP KIPOR FARLI/MARŞLI El Traktörü

Motor Seçenekleri: KIPOR 186 (10 Hp - Dizel - 4 zamanlı - Hava Soğutmalı)
    Çalıştırma Şekli: İpli veya Marşlı (İsteğe bağlı)
    Far: Marşlı modellerde standart
    Kavrama: Tek yönlü, Kuru tip , manuel kontrollü
    Aks: Kilitli Difransiyelli
    Hareket Şekli: 6 Hızlı (4 ileri 2 Geri)
    Fren sistemi: Çift tekerden mekanik, ayrı ayrı veya eş zamanlı çalışabilen tutma kolundan kontrollü
    Kuyruk Mili: Çift Milli, Üst Mil
    3000-740 ve 1390 rpm 3 hızda ayarlanabilir, Alt Mil 575 -934 rpm tüm hareket hızları ile senkronize kullanım hızından bağımsız.
    Tutma Kolu: Sağa Sola - Yukarı ve aşağı 1800 istenilen pozisyona kolay ayarlanabilir.
    Tekerlek: 5.00 x 12" , 6.50 /80 x 12 " , 5.00 x 15 "
    Güvenlik: Olası kazayı veya istenmeyen bir olayı engellemek için elçikler bırakıldığında veya kullanıcıların ellerinin kayması neticesinde motor hemen durur.
    Çalışma Genişliği: Kolay değiştirilebilen çapa bıçakları ve 50 cm ila 90 cm arasında ayarlanabilir.
    Ağırlık: 248 kg (Ağırlıksız arkadan çapa ve tekerlekler dahil.)

Cevap: Çapa makinası

Kipor motorun ÇİN menşeili olduğunu biliyorum, bü ülke malları içinde en kaliteli motor olup bu markanın da taklit edilip alakasız bir motora kipor etiketinin yapıştırıldığına şahit olmuştum.

Comment

Cevap: Çapa makinası

Kipor motoru bende inceledim. Çin malı ama en iyi motorlardan biri olduğunu servisler söylüyor. Ayrıca tps marka çapa makinalarına lombardini motor seçenekleride var. Yalnız benim dikkatimi çeken ithalatcı firma tps markası için kipor ve lombardini motorlarda sitesinde aynı resimleri kullanmış.Yukarıdaki ürünün hırvatistan menşeli olduğunu söylediler. Fiyat itibari ile ucuz olduğu için dikkatimi çekti.

Comment

Working...
      X