fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BAŞAK 12 - 17 TRAKTÖR Yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• BAŞAK 12 - 17 TRAKTÖR Yardım

Sayın arkadaşlar daha önce başak traktör (12/17) ve ferrari 4*4 belden kırma modellerini kullanan arkadaşlardan teçrübelerini bekliyorum.Parça vb sorun yaratırmı.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

saygılar
  • Fidanligi.com

Cevap: BAŞAK 12 - 17 TRAKTÖR Yardım

kaç ay oldu cevap yok ...

Comment

Kullanmadım ama belden kırmalı başak traktörler her zaman favoridir. Takılan aparatları da varsa her zaman tavsiye ederim. Dizel motorlu olduğu için tarktör tamircilerinde her zaman tamir ettirme şansınız var yedek parça sadece sizin için yedek parça merkezini bula değin zor olaaktır ama yine de genellikle çok yaygın olan alanlarda mutlaka parçalarını bulabilirsiniz.

Comment

BİLAL 35/20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sayın arkadaşlar daha önce başak traktör (12/17) ve ferrari 4*4 belden kırma modellerini kullanan arkadaşlardan teçrübelerini bekliyorum.Parça vb sorun yaratırmı.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

saygılar
        Değerli kardeşim Benim zamnında Başak 12 vardı. Sana tavsiyem alma çünkü bir zaman sonra büyük traktör almak zorunda kalacaksın. Ona vereceğin paraya 1-2 kat ve
        Massey Ferguson 35 al. (Kabak Ferguson geçer halk arasında)....

Comment

Teşekkürler cevaplar için kararım 135 massey den yana oldu.güzel bi makına sıkıştırdık teşekkürler..

Comment

BİLAL 35/20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Teşekkürler cevaplar için kararım 135 massey den yana oldu.güzel bi makına sıkıştırdık teşekkürler..
            Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benimde 81 model 135 var çok memnunum. Eminim sizde memnun kalacaksınız. Kolay kolay arıza çıkarmaz, yakıtı çok azdır ve sabahları çok kolay çalışır.

Comment

Merhaba BİLAL35/20,

babamın Başak 12 traktörü var.işini görüyor. ancak üzerinde pancar motoru var. şu anda yalnız küçük nakliye işleri yapıyor.
              çok işlevsel değil. daha doğrusu traktör denemez. köylerde çapa makinesinden yapılan pat patlar bile daha kullanışlı.

imkanım olsa alacağım idealimdeki traktör Massey Ferguson 240 S.
              size de onu tavsiye edecektim. almışsınız. hayırlı olsun.
              bereketli kazançlar. selamlar.

Comment

hayırlı olsun konuyu gormemısız bendede başak 12 var bende tavsıye etmeadım tamamen mekanık ama 17 ler hıdrolıklı onlar belkı ıs gorur bılmıyorum

Comment

merhaba bahsettiğiniz traktörler uzun yıllardır türkiyenin birçok yerinde kullanılıyor başak 12 traktörün üzerindeki motor 11.5 beygir gücünde bir çok sektörde kullanılıyor kayık su pompası vb yedek parça sorunu yok tabi yapacağınız işle ilgili bişey bilmediğim için sadece araçla ilgili yazıyorun başak 17 aynı şekilde parça sorunu yok küçük bahçeler için çok kullanışlı bir bahçe traktörü belden kırmalara gelince piyasada en çok kullanılan goldoni ve ferrari ikiside italyan malı ve çok kullanışlı makineler goldoni nin birkaç çeşidi var 24beygir 28 beygir 30 bg ve 36 bg olmak üzere seçenekleri var bunların tamamı 4x4 ve belden kırmadır hepside son derewce randımanlı uzun yıllar kullanılabilecek traktörlerdir iki silindir dizel makinelere sahip yakıtları oldukça azdır 24bg ve 28bg olanların iple balıkçı deyimi ile (gaytan) ile çalıştırılabilme özelliği vardır ve ben buna bayılıyorum hiç çaresiz kalmıyorsunuz marş basmadı ne yapacağım dedi yok sar ipi çek çalıştır ferrarilerin 30 beygir ile 34 beygir seçenekleri var tamamı yeşil renklidir onlarda ferrari kalitesinde üretilmiş güçlü makinelerdir ve 4lü sabanı rahat çekerler bu kadarı yeterli sanırım herkese sağlıklı mutlu günler dilerim topragınız bereketli mahsulunuz bol olsun

Comment

BAŞAK 12 LER OKADAR ÇOK SARSILIYORKİ KENDİ KENDİNİ HIRPALIYOR.BİRSÜRE SONRA PARÇA SESLERİ MOTOR SESİNİ BASTIRIR HALE GELİYOR.ÜSTÜNDEKİ AKÜSÜ SALLANTIDAN PASO EDİYOR.

Comment

sayın arkadaşlar , ben başak 17 traköre ön yükleyici ve kazıyıcı (arkaya) atşmanlar yaparak kullanmak istiyorum. tabi bu ataşmanlar traktörün boyutu ile orantılı .. bana böyle küçük ataşman yapabilecek olan bir yer varmı? zor olur imkansız demeyin you tube da cup cadet tarktors diye girip izleyebilirsiniz. sök çıkarlı olacak. örnekleri yurt dışında var arazi işlerinde kullanacağım.

Comment

ha bir de bu başak 17ler hidrolik direksiyon mu? ve 4x4 mü? ve ayrıca bu ataşmanları goldoniye uygulamak mümkün mü?

Comment

'Cub Cadet 149 Loader'' aynen böyle bir şey olacak. ve massey 135 e uygulama yapamayacağını söyleyenler var . neymiş zormuş? e peki bu ne be kardeşim ben kafaya koydum.(you tube deki cup cadet ten bahsediyorum)

Comment

selamlar konuyla ilgili olarak benim de bir yardım talebim olacak
                            başak 17 traktöre beko loder montajı gerçekleştirmek istiyorum. 17 bg yeterli güç ancak direksiyon hidrolik mi ve 4x4 bir traktör mü özelliklerini ban agönderirimisiniz? ayrıca yurt dışında örnekleri var hidrolik pompa motor ve piston ile montaj mıümkün. metal aksamı ben kendim imal edeceğim.

Comment

yakın köylerde kullananlar var başak 17 yi.
                              ancak gördüğüm kadarıyla hidrolik direksiyon yok ve dört çeker de değil....

Comment

Working...
                              X