merhaba ben ankarada 2 donum (golbasında karısık meyve ve sebze) ve cankırı da koyumde kapı onun 1.5 donumluk ( kkarısık meyva) arazı sahıbıyım daha once pubert marka capa makınam vardı 5,5 hp lık honda motorlu bu alet gerı vıtes arızası verıodu kayıslı ıdı ve devam lı problem vermekte vede ıkı gunde anca sabah 9 da baslayıp aksam hava kararna kadar ıkı gunde surmekteydım calındıgı ıucın yenı bır alet alacam ama ne alacam bılmıyorum sunuda unutmayın ben arbama koyacam kangoo arabam var koyede goturecem ve saklama yerım ankarada merkezde komurlukte kullancam zaman arabama atıp goturecem ben bı tane kafama yatıoda yatmıoda kama 610 e dızel buldum 1800 e pulluku ve capa takımı tekerı dahıl sıfır bu alet nedır ne deılddır lutfen yardsım edın
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lütfen Âcil Yardım Çapa Makinesi
Collapse
X
-
Cevap: Lütfen Âcil Yardım Çapa Makinesi
slm arkadaşım bendede 910e var valla ne parça sorunu yaşıyorum ne bişey motoru o kadar zorlamama rağmen hiç bir arıza yapıyım demiyor.katır gibi motor hem arabanada sığar bende berlingo var ona rahatça sığıyordu.bence al derim sitede öneriyim bakarsın alanalana.com
Comment

Comment